4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

S-a semnat! Becleanul își reabilitează TOATE străzile și pregătește „terenul” pentru autobuzele electrice

A fost un vis, apoi idei puse pe hârtie, iar acum, un proiect finanțat. Becleanul va primi bani pentru reabilitarea străzilor, autobuze electrice etc. Iar administrația locală vrea să le vadă gata cât mai repede.

Acum o lună, primarul orașului Beclean își anunța concetățenii că există un proiect de decongestionare a traficului. Acesta cuprinde achiziționarea a 8 autobuze electrice și alte investiții.

Ieri a sosit și vestea bună. Proiectul edilului a fost aprobat, alături de încă un altul.

„S-au semnat azi la Ministerul Dezvoltării două dintre proiectele depuse de Beclean pentru care am solicitat finanțare europeană, două proiecte foarte importante pentru oraș: Proiectul de Mobilitate Urbană Durabilă 2 și Centrul Social de Zi. Urmează zilele următoare să semnăm și noi ca administrație locală proiectele de finanțare și apoi vor intra în licitație publică pentru a începe construcția acestor obiective”, a scris Nicolae Moldovan pe pagina sa de Facebook.

Cu acest proiect de mobilitate, se vor reabilita total toate străzile și trotuarele din Beclean. Se vor crea trasee pentru cele opt autobuze electrice, piste de biciclete pe strada Someșului și Faleza de la dig, cu trotuare iluminate cu led, de la strada Someșului până la Ion Pop Reteganul.

Să știți că ne străduim să punem toate lucrurile la punct într-un timp cât de scurt, în așa fel încât lucrările să fie finalizate mai repede. Noi ca administrație locală muncim enorm pentru ca toate aceste proiecte să capete contur și orășenii să fie pe deplin multumiți. Vă mulțumesc tuturor pentru toată încrederea acordată!”, a conchis primarul orașului Beclean.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.