18.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Sală de evenimente de la Telciu, distrusă de un incendiu. Flăcările amenințau și o pizzerie din vecinătate

Un incendiu a distrus astăzi o sală de evenimente din Telciu. Flăcările amenințau și imobilul alipit, unde funcționează o pizzerie. Cele două aparțin aceluiași proprietar.

Incendiul a izbucnit după prânz, la o sală de evenimente din Telciu. Primii care au intervenit au fost pompierii voluntari de la SVSU Telciu, care au reușit să împiedice extinderea flăcărilor la imobilul alipit, unde funcționa o pizzerie, aparținând aceluiași proprietar.

Au intervenit și pompierii militari năsăudeni cu 3 autospeciale de stingere. Potrivit ISU BN, suprafața totală afectată de incendiu este de 400 de metri pătrați.

„Incendiul s-a manifestat în interiorul sălii de evenimente, cu degajare mare de fum, fiind afectate de flăcări elemente de mobilier (mese și scaune), precum și izolația interioară. Din fericire, nu au fost persoane care să fi suferit arsuri în urma incendiului, în schimb, trei persoane au suferit atacuri de panică și au primit asistență medicală la locul intervenției, fără a fi nevoie de transportul acestora la spital”, informează ISU BN.

Cercetările de la locul evenimentului au scos în evidență faptul că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurt circuit electric, la un aparat de aer condiționat.

Foto: Arhivă ISU BN

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...