0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Sală de evenimente de la Telciu, distrusă de un incendiu. Flăcările amenințau și o pizzerie din vecinătate

Un incendiu a distrus astăzi o sală de evenimente din Telciu. Flăcările amenințau și imobilul alipit, unde funcționează o pizzerie. Cele două aparțin aceluiași proprietar.

Incendiul a izbucnit după prânz, la o sală de evenimente din Telciu. Primii care au intervenit au fost pompierii voluntari de la SVSU Telciu, care au reușit să împiedice extinderea flăcărilor la imobilul alipit, unde funcționa o pizzerie, aparținând aceluiași proprietar.

Au intervenit și pompierii militari năsăudeni cu 3 autospeciale de stingere. Potrivit ISU BN, suprafața totală afectată de incendiu este de 400 de metri pătrați.

„Incendiul s-a manifestat în interiorul sălii de evenimente, cu degajare mare de fum, fiind afectate de flăcări elemente de mobilier (mese și scaune), precum și izolația interioară. Din fericire, nu au fost persoane care să fi suferit arsuri în urma incendiului, în schimb, trei persoane au suferit atacuri de panică și au primit asistență medicală la locul intervenției, fără a fi nevoie de transportul acestora la spital”, informează ISU BN.

Cercetările de la locul evenimentului au scos în evidență faptul că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurt circuit electric, la un aparat de aer condiționat.

Foto: Arhivă ISU BN

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...