16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

VIDEO – Cum arată sala de sport de 1,7 milioane euro de la Căianu Mic. Planuri pe viitor:

Comuna Căianu Mic se poate lăuda cu o sală de sport la standarde înalte. În curând va avea loc și inaugurarea clădirii care a costat 1,7 milioane euro. „Iar asta nu e tot. Avem și alte planuri pe viitor”, a declarat Paul Știr.

În perioada imediat următoare, la Căianul Mic va avea loc inaugurarea Sălii de sport din comună.

Este o investiție de 1,7 milioane euro. Banii au provenit din fonduri guvernamentale, prin CNI. Lucrările au durat un an și jumătate. Totul e gata, iar zilele viitoare vom face inaugurarea”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Paul Știr.

Sala de sport are 200 de locuri și suprafață de joc pentru diferite sporturi: handbal, fotbal și baschet. Clădirea cuprinde și vestiare pentru fete / băieți / antrenori, cabinet medical și spațiu tehnic. Mai mult, aceasta dispune de încălzire prin pardoseală.

În doar 15 ore de la publicarea video-ului pe tiktok, acesta a adunat peste 21.000 de vizualizări și peste 1.300 de aprecieri.
Sala de sport va deservi întreaga comună. Căianu Mic are inclusiv echipă de fotbal care ocupă locul I în liga III la mini-fotbal.

Investițiile în domeniul sportiv nu se opresc aici

Administrația comunei Căianu Mic a investit treptat în domeniul sportiv. Pentru a susține mișcarea, mai există două terenuri de sport și în Căianu Mare, dar și la Dobric.

„Investițiile nu se vor opri aici. Lângă sala de sport intenționăm să amenajăm un complex de recreere, cu spații de joacă pentru copii, pistă de alergare, zonă smart, aparate pentru fitness în aer liber, zonă pentru tenis de câmp și teren de fotbal în aer liber”, a explicat Paul Știr.

Comuna Căianu Mic este una din comunele a cărei populație a crescut de la recensământul din 2011 până la cel de anul trecut.

Năsăudul, cel mai mic oraș din județ. Căianu Mic și Dumitra, comunele care au crescut

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.