11.2 C
Bistrița
vineri, septembrie 30, 2022

Săndel și Aurora cântă la Festivalul Cântecului, Jocului și Portului Ilvean!

Cea de-a VI-a ediție a Festivalului Cântecului, Jocului și Portului Ilvean va avea loc la Lunca Ilvei în perioada 17-18 august. Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără: Săndel și Aurora, Angela Rusu, Aner & DJ Jonnessey.

Primăria și Consiliul Local al Comunei Lunca Ilvei organizează în perioada 17-18 august, Festivalul Cântecului, Jocului și Portului Ilvean, eveniment ajuns la cea de-a VI-a ediție. Potrivit organizatorilor, prima zi de sărbătoare va debuta sâmbătă, 17 august, de la ora 19:00 cu un concert susținut de Fata Morgana, Florinel și Ioana, Blondu de la Timișoara, Ciro de Luca și Aner & Dj Jonnessey.

„Iată că am ajuns cu acest Festival la cea de-a VI-a ediție. Este un moment de aleasă  sărbătoare a comunei noastre și tocmai de aceea am gândit un program variat care să fie pe placul tuturor. De la muzica pentru tineret până la folclor, joc și cântec popular, toate vor fi aduse în atenția publicului care sperăm noi să fie unul cât mai mare”, a precizat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Lunca Ilvei, Flaviu Lupșan.

Cea de-a doua zi de Festival va începe duminică, de la ora 14:00 și va fi dedicată folclorului și cântecului popular într-un spectacol de excepție.

Acesta va fi susținut de: Săndel și Aurora, Bogdan Bizău și Victoria, Mariana Deac, Lenuța Filipoi, Luminița Pușcaș, Nicu Cioncă, Iulia Pleșcan, Virginia Bugnar, Angela Rusu, Claudia Ionaș și Generalu, Viorel Pleșan, Ionuț Chiș, Ansamblul Folcloric Transilvania și Ansamblul Cetina din comuna Lunca Ilvei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...