-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

Săndel și Aurora cântă la Festivalul Cântecului, Jocului și Portului Ilvean!

Cea de-a VI-a ediție a Festivalului Cântecului, Jocului și Portului Ilvean va avea loc la Lunca Ilvei în perioada 17-18 august. Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără: Săndel și Aurora, Angela Rusu, Aner & DJ Jonnessey.

Primăria și Consiliul Local al Comunei Lunca Ilvei organizează în perioada 17-18 august, Festivalul Cântecului, Jocului și Portului Ilvean, eveniment ajuns la cea de-a VI-a ediție. Potrivit organizatorilor, prima zi de sărbătoare va debuta sâmbătă, 17 august, de la ora 19:00 cu un concert susținut de Fata Morgana, Florinel și Ioana, Blondu de la Timișoara, Ciro de Luca și Aner & Dj Jonnessey.

„Iată că am ajuns cu acest Festival la cea de-a VI-a ediție. Este un moment de aleasă  sărbătoare a comunei noastre și tocmai de aceea am gândit un program variat care să fie pe placul tuturor. De la muzica pentru tineret până la folclor, joc și cântec popular, toate vor fi aduse în atenția publicului care sperăm noi să fie unul cât mai mare”, a precizat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Lunca Ilvei, Flaviu Lupșan.

Cea de-a doua zi de Festival va începe duminică, de la ora 14:00 și va fi dedicată folclorului și cântecului popular într-un spectacol de excepție.

Acesta va fi susținut de: Săndel și Aurora, Bogdan Bizău și Victoria, Mariana Deac, Lenuța Filipoi, Luminița Pușcaș, Nicu Cioncă, Iulia Pleșcan, Virginia Bugnar, Angela Rusu, Claudia Ionaș și Generalu, Viorel Pleșan, Ionuț Chiș, Ansamblul Folcloric Transilvania și Ansamblul Cetina din comuna Lunca Ilvei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...