6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Săptămâna ecumenică, la Bistrița: „Spălați-vă, curățati-vă, îndepărtați răutatea gândurilor…”

Săptămâna ecumenică, la Bistrița, va avea loc în perioada 18-25 ianuarie, în fiecare seară de la orele 17.00, în câte o biserică a fiecărui cult din bisericile istorice, a anunțat Protopopiatul Ortodox Bistrița.

În 2023, tema Săptămânii de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor începe cu mesajul din Cartea profetului Isaia: „Spălați-vă, curățati-vă, îndepărtați răutatea gândurilor Voastre dinaintea ochilor mei”!

An de an suntem chemați să ne alăturăm mișcării ecumenice mondiale, care cuprinde toate bisericile creștine istorice, cu gândul că Dumnezeu pe toți ne ocrotește și în duhul iubirii creștine ne îndeamnă să trăim în pace și bună înțelegere pentru că este loc sub soare pentru toți.

Vă așteptăm cu drag!”, a transmis preotul protopop Alexandru Vidican.

Iată, mai jos, programul serilor de rugăciune: 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. (cit. Cu dăruire, arhimandrit Sofronie, The Old Rectory (Essex, England), 29 Mai 1959)
    DESPRE ECUMENISM: „Toți cei care vorbesc de unirea bisericilor nu cunosc nici mentalitatea ortodoxului și nici înălțimea Ortodoxiei”.
    Un ghiveci oferit, aprobat …erezie si lepadare de valorile ortodoxiei. Ce treaba au reformatii cu Sfintele Taine, sau ortodoxia cu ereticii, cu neânchinatorii la Maica Domnului? , schismaticii depărtati de ADEVARATA CEDINȚĂ. DE CREZ ȘI IMPARTASANIE?
    Studiati si nu mergeti la asa ceva. Va plecati genunchiul la popistasi?

  2. ECUMENISM se numeste ceea ce promovati mai sus ! Lupi imbracati in piei de oaie,nu are ce cauta impreuna Lumina cu intunericul ! Ortodoxia- singura credinta adevarata lasata noua de Mantuitorul prin Sfintii Apostoli si prin Sfintii Parinti ! ECUMENICE sunt cele sapte SINOADE prin care s-a statornicit credinta Ortodoxa,iar nu aceste adunari ecumeniste ! Nu prostiti pe nimeni,ne-a daruit Domnul putere de discernamant !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: