14.6 C
Bistrița
joi, octombrie 21, 2021

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui magazin și în municipiu. Mâine, Marecom Bistrița împlinește un an! Și este sărbătorit cu reduceri de 20 la sută la orice produs!

Marecom Confecții Năsăud este unul dintre cei mai renumiți producători de costume și confecții textile din țară.

Calitatea produselor sale a făcut ca numărul de clienți să crească, astfel că un singur magazin, la Năsăud, nu a mai făcu față solicitărilor.

Așa s-a ajuns la deschiderea unui magazin și în municipiu. Costume frumos croite și confecții de calitate s-au putut găsi, din 23 septembrie 2020, și la Bistrița.

Astfel, mâine, Marecom Bistrița sărbătorește un an de când oferă produse de calitate clienților săi. Iar, în loc de tort, oferă reduceri de 20 la sută, la orice produs.

Așadar, toți clienții care calcă mâine – 23 SEPTEMBRIE 2021 – pragul magazinului Marecom Bistrița, din Calea Moldovei nr 17, vizavi de Kauflandul de sus, pot achiziționa ORICE produs cu 20 la sută mai ieftin.

Nu uitați că la Marecom găsiți costume, jachete, sacouri, pantaloni și multe altele, din materiale premium și cu o deosebită atenție acordată detaliilor. Mai mult, dacă aveți nevoie de ajustări, se fac gratuit, exact după măsura voastră.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Paella pentru toți pofticioșii, mâine, pe terasa Taverna Dogarilor!

Mâine se anunță o zi superbă de octombrie! Și la Taverna Dogarilor, pofticioșii sunt așteptați să...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: