-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui magazin și în municipiu. Mâine, Marecom Bistrița împlinește un an! Și este sărbătorit cu reduceri de 20 la sută la orice produs!

Marecom Confecții Năsăud este unul dintre cei mai renumiți producători de costume și confecții textile din țară.

Calitatea produselor sale a făcut ca numărul de clienți să crească, astfel că un singur magazin, la Năsăud, nu a mai făcu față solicitărilor.

Așa s-a ajuns la deschiderea unui magazin și în municipiu. Costume frumos croite și confecții de calitate s-au putut găsi, din 23 septembrie 2020, și la Bistrița.

Astfel, mâine, Marecom Bistrița sărbătorește un an de când oferă produse de calitate clienților săi. Iar, în loc de tort, oferă reduceri de 20 la sută, la orice produs.

Așadar, toți clienții care calcă mâine – 23 SEPTEMBRIE 2021 – pragul magazinului Marecom Bistrița, din Calea Moldovei nr 17, vizavi de Kauflandul de sus, pot achiziționa ORICE produs cu 20 la sută mai ieftin.

Nu uitați că la Marecom găsiți costume, jachete, sacouri, pantaloni și multe altele, din materiale premium și cu o deosebită atenție acordată detaliilor. Mai mult, dacă aveți nevoie de ajustări, se fac gratuit, exact după măsura voastră.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...