10.1 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

45 de elevi, printre care și doi preșcolari, infectați cu Covid

De la începutul școlii și până acum, 45 de elevi, printre care și doi preșcolari, au fost confirmați pozitiv cu Covid-19. De asemenea, 26 de cadre didactice au fost infectate cu virusul.

Potrivit unei situații remise de Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud, 45 de elevi printre care și doi preșcolari au fost infectați cu Covid de la începutul școlii.

La aceștia se adaugă și  26 de cadre didactice și 9 persoane care fac parte din personalul didactic auxiliar și nedidactic.

Nu mai puțin de 44 de clase și grupe funcționează în acest moment în sistem online, din cauza infectărilor. În total, peste 1.000 de copii au fost trimiși acasă în prima săptămână și jumătate de școală. 23 de copii studiază online din cauza altor probleme medicale, la recomandarea doctorului.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

CE faci cu cel mic în vacanța de vară? Îl duci la Ianiki: distracție, ateliere, explorare, excursii!

Vine vacanța de vară și acest lucru îngrozește părinții care NU au soluții cu cine să-și...

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...