25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

Scandal mare, aseară, pe Calea Moldovei

Mașini de poliție și o ambulanță au îngreunat traficul, aseară, pe Calea Moldovei. Câțiva inși s-au luat la scandal și bătaie și a fost nevoie de intervenția în forță a organelor de ordine.

Scandal mare, aseară, pe Calea Moldovei. Altercația a avut loc imediat după Hotelul Diana.

Mai mulți tineri s-au luat la ceartă și apoi la bătaie. Primul echipaj de ordine publică ce a ajuns a chemat și alți colegi în ajutor. Așa că, la un moment dat, la locul incidentului erau deja patru echipaje de poliție.

A fost o sesizare de scandal, aplanat de polițiștii care au intervenit la locul indicat. Cinci persoane au fost conduse la sediul IPJ BN pentru mai multe lămuriri. S-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Persoanele au vârste cuprinse între 17 și 33 de ani, toți din Bistrița”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

Un bărbat de 32 de ani a fost rănit, așa că a fost solicitată și intervenția ambulanței. Totuși, rănirea nu a fost gravă, motiv pentru care nu a fost nevoie de transportul la spital.

Martorii spun, despre cel lovit, că „i-au spart gura, lăsându-l fără câțiva dinți”.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...