14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

Scaunul de subprefect al USR din județ încă nu se clatină, susține purtătorul de cuvânt al formațiunii politice

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS a declarat ieri că membrii partidului care ocupă funcții în eșalonul doi al Guvernului nu își vor da demisia. Asta după ce în weekend, premierul Cîțu a precizat că se analizează oportunitatea ca prefecții și subprefecții numiți de USR PLUS să își piardă funcțiile.

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR PLUS a precizat că prefecții și subprefecții din țară numiți de formațiunea politică nu își vor pierde funcțiile.

„Colegii mei rămân acolo. Ăsta nu e Guvernul lui Florin Cîțu! Cîțu a fost pus să administrreze acest guvern de coaliție, a demonstrat că nu poate, dar nu e guvernul lui. Colegii mei rămân acolo. Dacă vrea să îi dea afară, să îi dea afară. La câte abuzuri a făcut Florin Cîțu în perioada asta, nu m-ar mira să mai facă unul” , a declarat Ionuț Moșteanu.

Asta în condițiile în care miniștri formațiunii și-au depus demisiile în bloc. Weekendul trecut, premierul Florin Cîțu a precizat că analizează oportunitatea de a demite prefecții și subprefecții numiți de USR PLUS.

La Bistrița, USR are un subprefect (Lorand Toth), dar și un viceprimar (Călin Stan). Dacă scaunul lui Călin Stan este deocamdată asigurat, despre Lorand Toth încă nu se știe.

Vă reamintim faptul că USR Plus a depus o moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu. Dan Barna a anunțat că Florin Cîțu nu mai are sprijinul politic al formațiunii și că coaliția va putea continua abia după ce PNL va propune un nou premier.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...