-7.6 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 19, 2022

Scaunul de subprefect al USR din județ încă nu se clatină, susține purtătorul de cuvânt al formațiunii politice

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS a declarat ieri că membrii partidului care ocupă funcții în eșalonul doi al Guvernului nu își vor da demisia. Asta după ce în weekend, premierul Cîțu a precizat că se analizează oportunitatea ca prefecții și subprefecții numiți de USR PLUS să își piardă funcțiile.

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR PLUS a precizat că prefecții și subprefecții din țară numiți de formațiunea politică nu își vor pierde funcțiile.

„Colegii mei rămân acolo. Ăsta nu e Guvernul lui Florin Cîțu! Cîțu a fost pus să administrreze acest guvern de coaliție, a demonstrat că nu poate, dar nu e guvernul lui. Colegii mei rămân acolo. Dacă vrea să îi dea afară, să îi dea afară. La câte abuzuri a făcut Florin Cîțu în perioada asta, nu m-ar mira să mai facă unul” , a declarat Ionuț Moșteanu.

Asta în condițiile în care miniștri formațiunii și-au depus demisiile în bloc. Weekendul trecut, premierul Florin Cîțu a precizat că analizează oportunitatea de a demite prefecții și subprefecții numiți de USR PLUS.

La Bistrița, USR are un subprefect (Lorand Toth), dar și un viceprimar (Călin Stan). Dacă scaunul lui Călin Stan este deocamdată asigurat, despre Lorand Toth încă nu se știe.

Vă reamintim faptul că USR Plus a depus o moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu. Dan Barna a anunțat că Florin Cîțu nu mai are sprijinul politic al formațiunii și că coaliția va putea continua abia după ce PNL va propune un nou premier.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...