1.9 C
Bistrița
miercuri, decembrie 1, 2021

Sclavie, azi?? DA! Un bistrițean, condamnat la închisoare pentru sclavie

Polițiștii din Europa îl căutau pe un bistrițean. Acesta a fost condamnat de autoritățile italiene la închisoare. Infracțiunea? SCLAVIE. A fost identificat de polițiști ieri și reținut pentru 24 de ore.

Autoritățile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunii de sclavie.

Astfel, polițiștii din Europa întreagă îl căutau pe un bărbat de 45 de ani, din Reteag! Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse de 5 ani și 4 luni închisoare pentru faptele comise.

Astfel, beneficiind de date și informații suplimentare, polițiștii bistrițeni au reușit să-l identifice pe bistrițean în decursul zilei de ieri.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Curţii de Apel Cluj, în vederea luării măsurilor legale. În prezent acesta se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistriţa-Năsăud”, anunță reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...

NOI locuri de muncă la Betak, Electroplast, IMP România și Leoni

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, ItalTextil Sărata, Panouri Decorative și IMP România (Fosta Netex). Aici este nevoie de operatori și tehnician producție. Oferta completă, mai jos:

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.