4.4 C
Bistrița
miercuri, octombrie 20, 2021

Se face dreptate pentru tânărul omorât în SUA, chiar în garajul casei sale! Autorul trebuie să plătească un milion de dolari să scape de gratii

În sfârșit se face dreptate pentru Sorin Farcaș, fiul unui bioenergoterapeut din Bistrița, care a fost împușcat în cap, în luna mai a acestui an, în garajul locuinței sale din statul american Ohio. Vinovatul a fost prins și își așteaptă pedeapsa, instanța stabilind o cauțiune de un milion de dolari, dacă vrea să fie judecat în libertate.

O tragedie petrecută în luna mai a acestui an în statul american Ohio a cutremurat comunitățile din SUA, Dej și Bistrița. Un adolescent de doar 19 ani a fost împușcat în cap, chiar în garajul locuinței sale, sub ochii prietenului său. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Sorin Farcaș locuia în SUA alături de mama sa și își continua studiile la un colegiu american. Până ca părinții săi să divorțeze, adolescentul a locuit în Dej. Tatăl său este un apreciat bioenergoterapeut din Bistrița.

Autorul teribilei crime a fost prins abia câteva luni mai târziu. Potrivit daytondailynews.com, este un tânăr de 18 ani de culoare, care mai este acuzat și de alte crime, dar și de jaf, agresiuni, răpire sau deținere fără drept a unei arme.

Judecătorii au hotărât ca tânărul să rămână închis și pe perioada procesului, însă au stabilit o cauțiune imensă, de un milion de dolari. Dacă vrea să fie judecat în libertate, tânărul trebuie să scoată din buzunare această sumă enormă.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: 

De ce ai nevoie de Magic 5 Bistrița pentru afacerea ta?

Magic 5 Bistrița este ingredientul lipsă ce va ajuta la propulsarea afacerii dumneavoastră către următorul nivel.