25.4 C
Bistrița
marți, iunie 28, 2022

Se caută manager pentru coordonarea activității noului Centru Comercial FilExpo din Bistrița!

Ești manager cu experiență în domeniul Retail?! Atunci noul Centru Comercial din zona de sud a Bistriței poate fi locul de muncă ideal pentru tine! Tot ce trebuie să faci este să trimiți un CV la adresa [email protected]. Se oferă salariu motivant!

Bistrița va avea în curând un nou Centru Comercial situat în zona de sud a orașului, cartier Sigmir, Viișoara (lângă benzinăria Socar) șoseaua de centură, Calea Clujului nr. 61.

[arve url=”https://youtu.be/NcCbBCrqbi0 ” /]

Centrul  Comercial FilExpo din Bistrița va găzdui:

Un Supermarket;  

Un Depozit EnGros & EnDetail – departamente: produse alimentare, răcoritoare, băuturi alcoolice, detergenți, produse de igienă, produse copii, mase plastice, electrice, țesături, casă și grădină, îngrijire și hrană animale și raionul special cu produse de sezon;

O  Zonă expozițională Exterioară  oferită spre închiriere (expunerea diverselor mărfuri care nu se pot comercializa într-un spatiu închis  – ex. mașini sau mașinării agricole, diverse structuri de lemn, metal, materiale de construcții etc. Personalul Centrului comercial va oferi consultanță de vânzare pentru mărfurile expozanților;

Spațiu de birouri de închiriat: et. 2 și 3 ale clădirii.  

– Avantaje – parcare de aproximativ 150 – 200 locuri. Pe viitor se va amenaja un spațiu de joacă pentru copii și o zonă café & food. Investiția este 100 % capital românesc, investitorul fiind local. 

Persoanele interesate să ocupe postul de manager al Centrului Comercial FilExpo din Bistrița pot trimite CV –ul la adresa [email protected] și pot obține informații suplimentare la tel: 0744/355428.

(P)

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...

Se fac angajări la Ocolul Silvic Dealul Negru, Dianova Instal, Leoni și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Ocolul Silvic Dealul Negru și IMP România (fosta fabrică...