21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Se caută manager pentru coordonarea activității noului Centru Comercial FilExpo din Bistrița!

Ești manager cu experiență în domeniul Retail?! Atunci noul Centru Comercial din zona de sud a Bistriței poate fi locul de muncă ideal pentru tine! Tot ce trebuie să faci este să trimiți un CV la adresa [email protected]. Se oferă salariu motivant!

Bistrița va avea în curând un nou Centru Comercial situat în zona de sud a orașului, cartier Sigmir, Viișoara (lângă benzinăria Socar) șoseaua de centură, Calea Clujului nr. 61.

[arve url=”https://youtu.be/NcCbBCrqbi0 ” /]

Centrul  Comercial FilExpo din Bistrița va găzdui:

Un Supermarket;  

Un Depozit EnGros & EnDetail – departamente: produse alimentare, răcoritoare, băuturi alcoolice, detergenți, produse de igienă, produse copii, mase plastice, electrice, țesături, casă și grădină, îngrijire și hrană animale și raionul special cu produse de sezon;

O  Zonă expozițională Exterioară  oferită spre închiriere (expunerea diverselor mărfuri care nu se pot comercializa într-un spatiu închis  – ex. mașini sau mașinării agricole, diverse structuri de lemn, metal, materiale de construcții etc. Personalul Centrului comercial va oferi consultanță de vânzare pentru mărfurile expozanților;

Spațiu de birouri de închiriat: et. 2 și 3 ale clădirii.  

– Avantaje – parcare de aproximativ 150 – 200 locuri. Pe viitor se va amenaja un spațiu de joacă pentru copii și o zonă café & food. Investiția este 100 % capital românesc, investitorul fiind local. 

Persoanele interesate să ocupe postul de manager al Centrului Comercial FilExpo din Bistrița pot trimite CV –ul la adresa [email protected] și pot obține informații suplimentare la tel: 0744/355428.

(P)

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...