16.3 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

Se caută nume pentru super-sala polivalentă din Wonderland

Președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a făcut apel, pe Facebook, la bistrițeni să ajute la identificarea unui nume potrivit pentru Sala Polivalentă care se pregătește în zona Wonderland. Zeci de propuneri, care vizează în special personalități sportive, au fost făcute.

Ieri, Consiliul Județean a aprobat studiul de fezabilitate pentru Sala Polivalentă ce va fi ridicată în Complexul Wonderland. Proiectul urmează să fie trimis spre finanțare către Compania Națională de Investiții, care se va ocupa și de licitații și identificarea unui constructor.

Președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a făcut apel la bistrițeni, folosindu-se de pagina sa de Facebook, să propună nume pentru Sala Polivalentă din Wonderland.

„Pentru că țin foarte mult la opinia oamenilor, vreau să le lansez o provocare bistrițenilor: până la finalul săptămânii vă invit să comentați la această postare cu numele care vi se pare cel mai potrivit pentru viitoarea Sală Polivalentă din Bistrița. Ulterior, vă voi invita să alegeți numele viitoarei Săli Polivalente dintr-o selecție de 3 cele mai propuse denumiri”, a postat Radu Moldovan pe pagina sa de Facebook.

Bistrițenii au intrat în horă și au venit cu mai multe propuneri pentru noua sală polivalentă. Cele mai multe vizează personalități sportive care se trag de pe meleaguri bistrițene. Printre numele propuse se numără: Ioan Coroban, Gloria, Gabi Balint, Gabi Szabo sau chiar Tibi Ușeriu.

Mai puteți citi despre Sala Polivalentă care se pregătește pentru Complexul Wonderland:

VIDEO- Un super-complex sportiv pentru mai bine de 10 sporturi se pregătește în Wonderland. Cum va arăta și cât costă

FOTO: Cum va arăta Complexul Sportiv din Wonderland! Radu Moldovan trage deja sfori!

Pentru Complexul Sportiv din Wonderland se propune chiar și traficul de influență

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...