1.9 C
Bistrița
joi, decembrie 2, 2021

Se ridică sau nu se ridică mașinile parcate aiurea în oraș? Teoretic DA, practic BA!

Mașinile parcate aiurea pe domeniul public ar fi putut fi ridicate din 15 septembrie. Deși toate-s pregătite, NU s-a ridicat niciuna. ”Poate a dat roade campania preventivă. Poate nu a fost cazul de ridicare” au spus reprezentanții primăriei.

Conform hotărârii de Consiliu Local, din 15 septembrie, mașinile parcate aiurea ar fi putut fi ridicate. Totuși, NICIO mașină nu a fost ridicată.

„Noi suntem pregătiți să ridicăm. Avem totul pregătit. Ar fi trebuit să fie ridicate, dar nu ni s-a dat undă verde. Nu e gata locația de pe Zăvoaie. Noi avem totul pregătit”, a explicat, pentru Bistrițeasnul.ro, șeful Poliție Locale, Florin Frandeș.

Inclusiv un echipaj format din doi polițiști a fost „alocat” pentru această sarcină.

Șeful DSP Bistrița spune că totul e gata.

Zona din Zăvoaie este gata amenajată. Inclusiv luminat public este, un container pentru paznicul de acolo, e pus pietriș, tasat, totul e pregătit. Problema nu e la noi. Noi am terminat lucrările de ceva vreme bună!”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul DSP Bistrița, Ioan Crețiu.

Viceprimarul în sarcina cui se află acest „proiect” spune că directiva ar fi dată.

Am avut o discuție cu ei. Sunt pregătite lucrurile. Le-am spus să înceapă ridicarea, dar cu cele care sunt pe spațiul verde. Dar eu am vorbit mai mult cu domnul Gabrian”, a transmis reporterilor Bistrițeanul.ro viceprimarul Sorin hangan.

Adjunctul poliției locale spune că sunt „în stand by”.

Noi suntem pregătiți. Avem totul pregătit să punem în practică. Nu vă pot spune mai mult decât că stăm și așteptăm. Noi avem totul pregătit”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Ovidiu Gabrian.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița susține că din punct de vedere logistic, totul e în ordine.

A fost o discuție acum două zile în care au fost prezenți și cei de la poliția locală, și cei de la DSP. Ce vă pot spune este că din punct de vedere logistic, totul e bine. Totul e pregătit. Nu există probleme logistice. Poate NU au fost situații care să impună ridicarea autoturismelor. Poate campania de prevenire făcută înainte dă roade”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al PMB, Mihai Ruști.

Vă reamintim că, în urma unei hotărâri de Consiliu Local, din 15 septembrie 2021, mașinile parcate aiurea pe domeniul public POT fi ridicate de mașina poliției locale.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Poi, luati-le pe cele care blocheaza circulatia, mutati-le imediat in alt loc, ptr deblcare , blocati-i rotile si puneti-i sa vina la Politia Locala sa plateasca amenda cuvenita ( plus taxa de blocare-deblocare ) si nu i-o deblocati pana nu face dovada cu chitantza ca a platit . Asa cred ca ar fi cel mai bine .
    Masinile din ” parcul de stocare ” sa fie doar cele abandonate de proprietari pe domeniile publice. Alea oricum sunt niste rable abandonate, care nu trebuie nimanui si daca se zgarie, se indoaie ori vor fi ” sparte ” de hoti… va fi fara importantza …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...

NOI locuri de muncă la Betak, Electroplast, IMP România și Leoni

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, ItalTextil Sărata, Panouri Decorative și IMP România (Fosta Netex). Aici este nevoie de operatori și tehnician producție. Oferta completă, mai jos:

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.