4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Secția de TBC a Spitalului Județean își schimbă fața cu bani europeni

Astăzi, Consiliul Județean a semnat un contract pentru reabilitarea energetică a secției TBC de pe Valea Ghinzii, a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Finanțarea este asigurată prin fonduri europene.

Secția externă de TBC a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, de pe strada Ghinzii va fi reabilitată cu ajutorul fondurilor europene, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, președintele de Consiliu Județean Radu Moldovan.

Este vorba despre o reabilitare termică, o anvelopare a clădirii, dar și reabilitarea sistemului de încălzire și a instalațiilor electrice.

Pentru aceste lucrări a fost alocată suma de 3,9 milioane de lei, dintre care 3 milioane reprezintă finanțare europeană, iar 900.000 de lei cofinanțare din bugetul județului.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: