17 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

Senatorul Ioan Deneș, despre împărțirea discreționară a banilor. Bogdan Ivan Gruia: „PNL a liberalizat șpaga publică!”

Guvernul „interimar” nu este al României! Este al coaliției toxice PNL-UDMR! Comunitățile conduse de primari PSD NU primesc bani din partea actualului guvern…”, s-a indignat senatorul Ioan Deneș. Bogdan Ivan Gruia acuză PNL că „a liberalizat șpaga publică!”

Acesta a comentat indignat în legătură cu împărțirea discreționară a banilor către comunele dinjudeț. Acesta s-a arătat dezamăgit că în comunele cu primari PSD nu ajung decât 50 mii de lei.

Comunele conduse de PSD primesc 50 mii lei (le recunoașteți citind tabelul de mai jos). celelalte (PNL, UDMR) primesc mai mult, de ordinul sutelor de mii de lei.

Orașul Beclean este văduvit de finanțare pentru că nu este galben sau verde ???”, a punctat senatorul Ioan Deneș. 

Șpaga” publică pentru alegerea lui Cîțu o vedeți în alocarea banilor către cei care au dansat așa cum a cântat „echipa câștigătoare” PNL care se dovedește, până la urmă, pierzătoare pentru toți românii. SĂ VĂ FIE RUȘINE!!!”, a mai transmis senatorul. Și deputatul Bogdan Ivan Gruia a comentat această situație, acuzând PNL că „a liberalizat șpaga publică!”

Dreapta” guvernare a dovedit încă odată că nu este mânată decât de funcții și mici interese de partid. Niciun moment nu s-au gândit la cetățenii din localitățile unde primarii nu sunt “galbeni”! De ce? Pentru ca la congresul PNL să se voteze „așa cum trebuie”!

PNL a împărțit cetățenii în liberali și…restul. Restul ăla reprezintă copii, oameni harnici, bătrâni care sunt tăiați de pe lista continuării dezvoltării localităților pentru că unii se cred dumnezei pe bani publici!”, a subliniat Bogdan Ivan Gruia. 

Deputatul PSD a oferit și exemple. Pentru Miceștii de Câmpie sunt alocați 300 lei/locuitor. Pentru Rodna și Lechința 8 lei/locuitor, la Maieru 6 lei/locuitor. Ultimele sunt comune conduse de primari PSD.

Acolo sunt alți oameni? Nu v-ar fi rușine? Sigur nu! Așa că eu, în calitate de deputat al județului Bistrița-Năsăud o să atac în contencios administrativ această Hotărâre de Guvern! Nu vă permit să vă bateți joc de primarii și oamenii care nu dansează după cum cântați voi în jalnica voastră orchestră liberală!”, a avertizat Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...