17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă aparatura de ultima generație, care poate elimina rapid și definitiv părul nedorit, chiar deschis la culoare, ba chiar și de pe pielea bronzată sau de pe cea sensibilă, fără pic de disconfort, dacă mai e la mijloc și o răcire cu gheață a pielii expuse celor trei tipuri de raze. Iar SOPRANO ICE – Alexandrite 755, noua achiziție a Paulei Murg de la Cult By Nella, exact asta aduce nou, acum, la Bistrița: o epilare rapidă, pe orice tip de piele, chiar și a bărbaților, și oricând în timpul anului. Aparatul cu răcire cu gheață poate fi folosit cu rezultate la fel de bune și pe pielea bronzată.

Epilarea definitivă a fost desemnată drept cea mai bună modalitate de îndepărtare a părului nedorit de pe corp. Iar apropierea verii și a concediilor ne determină să luăm măsuri pentru a arăta și ne simți bine în pielea noastră.

La Salonul Cult by Nella, Paula Murg a adus, de câteva săptămâni, un aparat de epilare definitivă care face magie când e vorba de epilare definitivă, iar cunoscătorii știu de ce Soprano Ice – Alexandrite 755 face diferența.

Laserele Soprano încorporate sunt recunoscute și premiate la nivel internațional, experții din întreaga lume recomandându-le pentru o epilare definitivă eficientă.

Astfel, epilarea definitivă cu Soprano ICE – Alexandrite 755 se potrivește oricărui tip de ten, fiind eficient chiar și pe pielea bronzată. Iar tehnologia ICE (gheață) face ca durerea resimțită să fie minimă, deoarece laserele acționează doar asupra firului de păr, iar țesutul din jurul lui este protejat.

Aparatul Soprano Ice – Alexandrite 755 are patru capete de lucru, astfel că fiecare tratament poate fi personalizat: pentru fire deschise la culoare și subțiri, pentru fire groase și închise la culoare, pentru piele închisă, pentru zone mai mici sau mai mari, etc.

Paula Murg vă așteaptă la salonul său de beauty din incinta salonului Cult by Nella. Pentru programări și detalii, dar și pentru a fi la curent cu ofertele, urmăriți pagina de Facebook și de Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!