13 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Septembrie, la SPA Shoes: Recondiționezi 4 perechi de încălțăminte, plătești doar 3!

Pantofii și ghetele de toamnă pot să arate iar, ca noi, dacă-i duci la un tratament de „întinerire”, la SPA Shoes Bistrița – atelierul din Piața Centrală care face magie pentru pantofii adorați, la care nu vrei să renunți. În plus, în Septembrie ai parte și de o super ofertă: recondiționezi 4 perechi de pantofi sau ghete, plătești doar 3!

Cu toții avem încălțăminte dragă de care nu ne-am despărți, chiar dacă nu mai arată ca nouă. Vestea bună e că în Bistrița s-a deschis de câteva săptămâni SPA Shoes, locul unde încălțămintea devine ca atunci când am cumpărat-o din magazin, în urma aplicării procedurilor de curățare, după o tehnologie adusă din străinătate.

Franșiza, existentă deja în marile orașe din România, a fost adusă și la noi, fix în zona centrală a Bistriței, chiar la ieșirea din Sugălete spre Primăria Bistrița (fostul magazin Adam&Eva).

În luna septembrie, băieții de la SPA Shoes vă așteaptă cu o super ofertă: La patru perechi de încălțăminte curățate, plătești serviciile doar pentru trei.

CE anume se face la SPA Shoes?

  • încălțămintea e supusă unui proces de igienizare cu lumina UV și Ozon. Astfel pantofii sunt dezinfectați și se înlătură inclusiv mirosul neplăcut.
  • Încălțămintea e curățată cu aburi și soluții profesionale, transformând orice îngălbeneală în alb curat sau redând „viață” culorii inițiale a acesteia
  • Ulterior, în funcție de tipul de încălțăminte și nevoia acesteia, se pot recondiționa inclusiv pernele sparte, partea textilă care trebuie recusută sau aplicat material nou.
  • Tot aici se refac tocurile, talpa sau tălpicii. Se schimbă chiar culoarea – dacă aceasta este dorința clientului, sau se lărgesc.

Așadar, dacă aveți PATRU perechi de încălțăminte dragi, la care nu vreți să renunțați, duceți-le în Piața Centrală, fostul magazin Adam și Eva din zona Sugălete (vizavi de Biserica Evanghelică). Veți plăti serviciile DOAR pentru TREI.

La Spa Shoes vă puteți duce și genți care doriți să fie recondiționate, și, bineînțeles, orice tip de încălțăminte.

SPA Shoes este deschis de Luni până Vineri între orele 09.00 – 18.00.

Pentru a fi la curent cu serviciile oferite și promoțiile existente, dar și ca să vedeți mai multe transformări ale pantofilor ajunși la francizele SPA Shoes, intrați pe pagina de Facebook sau pe siteul lor.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!