14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Premieră la Năsăud: marcarea trecerilor de pietoni, cu echipament propriu

Dorin Vlașin, primarul orașului Năsăud, spune că în orașul pe care-l conduce au fost reduse costurile lucrărilor de marcare a trecerilor de pietoni și a locurilor de parcare cu aproximativ 60 %, după ce a fost achiziționat un echipament în acest sens.

În orașul Năsăud se desfășoară zilele acestea lucrări ample de marcare a trecerilor de pietoni și a locurilor de parcare, pentru prima dată în regie proprie.

Dragi năsăudeni, mai sunt puține zile până la începerea unui nou an școlar. Deoarece ne dorim un oraș sigur din punct de vedere al circulației rutiere, în întreg orașul se desfășoară lucrări de marcare a trecerilor de pietoni și a locurilor de parcare. Chiar dacă lucrările sunt uzuale, ne mândrim cu achiziția echipamentului de marcare, fiind primul an în care acestea se fac în regie proprie, reducând costurile cu aproximativ 60%„, a anunțat Dorin Vlașin.

Primarul din Năsăud îi îndeamnă pe pietoni, cât și pe șoferi, să circule cu atenție și să respecte marcajele de circulație.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?