9.7 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare?

Hoverboard-urile arată cu siguranță ca fiind distractive, dar până când vom cunoaște mai multe și mai multe reglementări de siguranță stabilite, aceste jucării ar putea fi mai bine lăsate ca o tehnologie a viitorului.

Hoverboard-urile sunt cu siguranță noua jucărie la modă, dar cât de sigure sunt? Aceste trotinete cu autoechilibrare sunt în fruntea listei fiecărui copil (și a unor adulți) către Moș Crăciun în acest an, dar pe măsură ce aceste dispozitive de călătorie nereglementate cresc în popularitate, la fel au crescut și călătoriile la Urgențe.

Urgențele spitalelor din întreaga țară raportează o serie de leziuni, de la zgârieturi și contuzii, la fracturi și entorse, până la chiar leziuni la nivelul capului rezultate în urma accidentelor cu hoverboard-uri. Aceste jucării pot atinge viteze maxime de 25 km pe oră, iar căderile de pe ele pot provoca răni semnificative.

Prețul și calitatea hoverboard-urilor variază foarte mult, așa că citiți recenziile online ale cumpărătorilor anteriori înainte de a achiziționa unul. De asemenea, deoarece sunt atât de noi pe piață, nu există standarde naționale de siguranță pentru hoverboard-uri. Până când vor exista reglementări, utilizatorii ar trebui să urmeze aceleași linii directoare de siguranță pe care le-ar urma pentru a merge pe bicicletă, inclusiv purtarea unei căști de protecție, cotiere și genunchiere, protecții pentru încheieturi și/sau mănuși.

Alte sfaturi de urmat înainte de a vă urca pe un hoverboard includ citirea cu atenție a manualului de instrucțiuni pentru a învăța cum să îl folosiți corect.

De asemenea, asigurați-vă că respectați toate regulile de siguranță, inclusiv recomandările privind vârsta și greutatea.

Este o idee bună să aveți un „observator” alături de dumneavoastră atunci când încercați pentru prima dată să vă plimbați pe hoverboard, în cazul în care cădeți. În cele din urmă, călăreții nu ar trebui să își folosească hoverboard-urile pe stradă sau pe trotuarele publice pentru a evita să se rănească grav pe ei înșiși sau pe alții.

Întregul conținut al acestui buletin informativ este destinat exclusiv informării generale și nu este menit să înlocuiască sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesionist. Vă rugăm să consultați un medic specialist înainte de a adopta oricare dintre sugestiile de pe această pagină. Nu trebuie să ignorați niciodată sfatul medical profesionist sau să amânați căutarea unui tratament medical pe baza oricărui conținut al acestui buletin informativ.

Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

Rănile la cap și la spate sunt cele mai frecvente, în special în rândul adulților. Vă recomandăm să purtați o cască de protecție, genunchiere și cotiere și protecții pentru încheieturi pentru a ajuta la prevenirea rănilor grave.

Nu vă plimbați singuri cu hoverboard-ull! Urcarea și coborârea de pe un hoverboard poate fi dificilă, mai ales pentru cei care se află la prima experiență.

Asigurați-vă că achiziționați hoverboard-ul de la un producător de renume. În acest moment nu există standarde de siguranță pentru hoverboard-uri, dar acest lucru vă oferă o șansă mai bună de a cumpăra un produs fabricat cu piese de calitate și, cel mai important, cu o baterie de calitate.

Cele mai multe probleme de incendiu ale hoverboard-urilor par să fie legate de bateria cu litiu. Acordați o atenție deosebită atunci când vă încărcați hoverboard-ul:

  • Utilizând numai încărcătorul original al bateriei.
  • Încărcând hoverboard-ul într-o zonă spațioasă – afară, dacă este posibil, și departe de obiecte inflamabile. Asigurați-vă că veți fi în apropiere și în alertă în timpul procesului de încărcare.
  • Nu vă supraîncărcați hoverboard-ul. Cele mai multe hoverboard-uri au nevoie de 2-4 ore pentru a se încărca complet și se pot supraîncălzi dacă sunt lăsate prea mult timp pornite.
  • Țineți la îndemână un extinctor de incendiu – pentru orice eventualitate! Asigurați-vă că stingătorul de incendiu este adecvat pentru tipul de baterie pe care îl folosește hoverboard-ul dumneavoastră.
  • Dacă vedeți fum sau simțiți miros de ars, nu mai utilizați hoverboard-ul.
  • Utilizați hoverboard-ul cu prudență. O cădere, o lovitură cu piciorul sau o zdruncinătură puternică poate deteriora foile separatoare din pachetul său de baterii și poate provoca un incendiu.

Ca orice altceva, hoverboard-urile pot fi foarte distractive dacă sunt folosite în mod responsabil. Plimbare fericită și în siguranță!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.