18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

Și-a curățat copacii din fața casei și s-a ales cu o amendă

Este pățania unui bărbat care s-a apucat de toaletat copacii din fața imobilului său. Pentru că nu a avut „acordul scris” pentru așa ceva, omul s-a ales cu o amendă.

În fața casei unui bărbat din Dumitrița, copacii își întindeau ramurile, care-încotro.

Omul, gospodar, s-a gândit să le aranjeze puțin, așa că a început să taie din crengi.

Lucrul acesta nu le-a convenit autorităților. Astfel că, bărbatul s-a ales cu amendă, deoarece nu a avut acordul scris pentru un astfel de lucru.

„M. O.-V. domiciliat în comuna Dumitriţa a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei. Acesta a efectuat tăieri de corecţii a arborilor din faţa imobilului unde locuieşte, fără să deţină avizul „Comisiei de evaluare şi avizare pentru acţiunile de defrişare a arborilor” din cadrul Primărie municipiului Bistriţa”, explică polițiștii.

Situația arborilor aflați pe domeniul public al orașului, și care cresc în voie, amenințând chiar vieți pe vreme rea, nu e una nouă. Problema e că până vin cei de la Primărie să taie crengile, oamenii se satură de așteptat.

Localnicii de pe strada Mesteacănului, din municipiu, au așteptat aproape un an de zile ca cineva să vină și să toaleteze copacii. Asta după ce au depus cerere, conform procedurii, și au și sunat pentru a le „reaminti”.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...