5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

Și-a curățat copacii din fața casei și s-a ales cu o amendă

Este pățania unui bărbat care s-a apucat de toaletat copacii din fața imobilului său. Pentru că nu a avut „acordul scris” pentru așa ceva, omul s-a ales cu o amendă.

În fața casei unui bărbat din Dumitrița, copacii își întindeau ramurile, care-încotro.

Omul, gospodar, s-a gândit să le aranjeze puțin, așa că a început să taie din crengi.

Lucrul acesta nu le-a convenit autorităților. Astfel că, bărbatul s-a ales cu amendă, deoarece nu a avut acordul scris pentru un astfel de lucru.

„M. O.-V. domiciliat în comuna Dumitriţa a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei. Acesta a efectuat tăieri de corecţii a arborilor din faţa imobilului unde locuieşte, fără să deţină avizul „Comisiei de evaluare şi avizare pentru acţiunile de defrişare a arborilor” din cadrul Primărie municipiului Bistriţa”, explică polițiștii.

Situația arborilor aflați pe domeniul public al orașului, și care cresc în voie, amenințând chiar vieți pe vreme rea, nu e una nouă. Problema e că până vin cei de la Primărie să taie crengile, oamenii se satură de așteptat.

Localnicii de pe strada Mesteacănului, din municipiu, au așteptat aproape un an de zile ca cineva să vină și să toaleteze copacii. Asta după ce au depus cerere, conform procedurii, și au și sunat pentru a le „reaminti”.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...