13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Și-a curățat copacii din fața casei și s-a ales cu o amendă

Este pățania unui bărbat care s-a apucat de toaletat copacii din fața imobilului său. Pentru că nu a avut „acordul scris” pentru așa ceva, omul s-a ales cu o amendă.

În fața casei unui bărbat din Dumitrița, copacii își întindeau ramurile, care-încotro.

Omul, gospodar, s-a gândit să le aranjeze puțin, așa că a început să taie din crengi.

Lucrul acesta nu le-a convenit autorităților. Astfel că, bărbatul s-a ales cu amendă, deoarece nu a avut acordul scris pentru un astfel de lucru.

„M. O.-V. domiciliat în comuna Dumitriţa a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei. Acesta a efectuat tăieri de corecţii a arborilor din faţa imobilului unde locuieşte, fără să deţină avizul „Comisiei de evaluare şi avizare pentru acţiunile de defrişare a arborilor” din cadrul Primărie municipiului Bistriţa”, explică polițiștii.

Situația arborilor aflați pe domeniul public al orașului, și care cresc în voie, amenințând chiar vieți pe vreme rea, nu e una nouă. Problema e că până vin cei de la Primărie să taie crengile, oamenii se satură de așteptat.

Localnicii de pe strada Mesteacănului, din municipiu, au așteptat aproape un an de zile ca cineva să vină și să toaleteze copacii. Asta după ce au depus cerere, conform procedurii, și au și sunat pentru a le „reaminti”.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...