13.9 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Și-a lovit concubina în cap cu un scaun, iar acum se „răcorește” în arest!

Un bărbat din Ardan a ajuns în Arestul Poliției, după ce și-a lovit soția. Polițiștii care au intervenit la caz au decis să-l rețină, iar judecătorii l-au trimis 30 de zile după gratii, să se… răcorească.

Duminică, un bărbat și-a lovit nevasta, iar aceasta a sunat la 112 cerând ajutorul.

Incidentul a avut loc în localitatea Ardan, iar bărbatul de 47 de ani, după ce a băut câteva pahare, s-a gândit să-și rezolve neînțelegerile cu concubina, o femeie de 38 de ani, lovind-o. S-ar părea că acesta i-ar fi dat cu un scaun în cap.

Polițiștii au întocmit dosar penal, dar au decis să ia și măsuri suplimentare, așa că l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore.

„La locul evenimentului, a fost identificat un bărbat de 47 de ani, care pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri, și-ar fi agresat concubina de 38 ani, provocându-i suferințe fizice. Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, au întocmit un dosar penal pentru fapta de violență în familie. La scurt timp, bărbatul de 47 de ani, din Ardan, a fost reținut și ieri 22 februarie, a fost prezentat Judecătoriei Bistrița”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Judecătorii au decis să-l trimită 30 de zile în arest.

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa în dosar penal nr. 636/P/2021 şi dispune arestarea preventivă a inculpatului B. Dinu pentru comiterea infracțiunilor de violenţă în familie, faptă comisă în data de 21.02.2021, la ora 12.00, împotriva persoanei vătămate S.M., şi violenţă în familie, faptă comisă în data de 21.02.2021, la ora 14.00, împotriva persoanei vătămate S.M, pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 22.02.2021 şi până la data de 23.03.2021. Dispune emiterea, în mod corespunzător, a mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul B.Dinu”, se arată pe portalul instanței de judecată.

Foto – Ilustrativă – Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: