21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Elevii unei clase de la CNAM, în scenariu roșu! DSP raportează doi elevi și un cadru didactic infectați cu COVID, în ultimele 24 de ore

DSP BN raportează doi elevi și un cadru didactic infectați cu COVID, în ultimele 24 de ore. Elevii unei clase de la CNAM trec în scenariul roșu, la fel ca și o clasă de la Gimnazială „Avram Iancu”.

În ultimele 24 de ore, doi elevi și un cadru didactic s-au numărat printre persoanele depistate pozitiv cu COVID.

Unul dintre elevi este de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, care încă de astăzi au început cursurile în scenariul roșu – adică în online.

Al doilea elev este din clasa a II-a D, Școala Gimnazială „Avram Iancu”. Și aici cursurile se vor desfășura online, începând de mâine.

Cadrul Didactic este tot de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, iar Comitetul Județean pentru Situații de Urgență analizează implicațiile infectării acestuia, urmând să anunțe ce măsuri se impun.

Situația epidemiologică la nivelul județului Bistrița-Năsăud, astăzi, 23.02.2021, este următoarea:

  • 8660 cazuri confirmate de CoVid-19;
  • 227 cazuri active (dintre care 45 izolați în spital)
  • 399 decese;
  • 658 persoane în carantină;
  • Au fost efectuate 411 teste, dintre care 256 la SJUB, 151 teste rapide;
  • 13.792 doze vaccinuri aduse până în prezent, 12.581 doze administrate;
  • 328 doze administrate ieri, 22 februarie, dintre care 239 doza 1 și 89 rapel.

Foto @ CNAM Arhivă 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: