7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

Și-a prins mâinile într-o combină de porumb!

Intervenție contra cronometru pe un câmp aflat la mică distanță de Bistrița. Un bărbat și-a prins mâinile într-o combină de porumb!

Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj de descarcerare din cadrul ISU BN intervin între localitățile Budacu de Jos și Jelna.

Un bărbat care lucra într-un lan de porumb a suferit un accident.

Acesta și-ar fi prins mâinile în combina de prelucrare a porumbului.  Bărbatul ar fi conștient. Acesta prezintă fractura deschisă la mâna stângă.

La sosirea echipajelor, membrele erau eliberate din utilajul agricol.

Știre în curs de actualizare!

 

 

Foto- Ilustrativă – Agrointel

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.