21.6 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

Moarte stupidă: A încercat să închidă un robinet și a murit înecat

Un bărbat din Năsăud a murit ieri, în Bichigiu. Acesta a încercat să închidă un robinet, dar a căzut într-un cămin cu apă. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Un apel la 112 solicita intervenția unui echipaj medical, în Bichigiu. Ieri, în jurul orei 14.00, se anunța că un bărbat s-a înecat.

Echipajul medical s-a deplasat la locul incidentului, dar nu a mai putut face nimic pentru bărbat. Acesta a decedat în ciuda eforturilor depuse,

Totul s-a întâmplat destul de….stupid. Bărbatul ar fi încercat să închidă robinetul de la un cămin de apă. Din păcate, a căzut în acesta și s-a înecat.

Ieri, 28 octombrie a.c., în jurul orei 14.20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost alertați cu privire la faptul că, în comuna Telciu, un bărbat s-a înecat. A fost resuscitat de echipele medicale ajunse la fața locului însă, din nefericire, acesta a decedat. Polițiștii au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de 60 de ani, din Năsăud, iar în urma primelor verificări efectuate, a reieșit faptul că acesta, în timp ce afla în apropierea unui imobil din Bichigiu, ar fi încercat să închidă un robinet dintr-un cămin cu apă, unde căzut, înecându-se. Cadavrul bărbatului a fost preluat de Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei care va stabili cu exactitate cauza decesului. Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările în acest sens” se arată în comunicatul remis presei de către IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!