21.6 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

Și-a răpit concubina, ajutat de trei prieteni

S-a întâmplat azi-noapte, în jurul orei 02.00. Mașina în care a fost urcată femeia cu forța a fost depistată în trafic. Culmea, unul dintre cei patru răpitori îi era concubin. Bărbații vor ajunge azi în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Un apel la 112 anunța azi noapte că o femeie a fost urcată cu forța într-o mașină. Direcția de deplasare ar fi fost spre Năsăud.

”Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sângeorz Băi au intervenit azi, 27 iunie a.c., în jurul orelor 02.00, ca urmare a unui apel 112, în care era sesizat faptul că doi bărbați ar fi răpit o femeie dintr-o locuință după care ar fi urcat-o într-un autoturism deplasându-se înspre Năsăud” au explicat reprezentanții IPJ BN.

Autoturismul a fost oprit, în trafic, în zona Dealului Dumitrei. În mașină, patru bărbați și femeia în cauză.

La scurt timp, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năsăud au oprit în trafic un autoturism în care se afla o femeie în vârstă de 29 ani din Orăștie și 4 bărbați în vârstă de 27 ani, 26 de ani, 24 ani și respectiv 29 ani, toți din Orăștie, care au fost conduși la sediul poliției.” mai explică polițiștii.

Culmea, unul dintre cei patru bărbați era concubinul femeii. Aceștia au fost duși la sediul IPJ BN pentru audieri. S-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu.

În cursul zilei de azi, 27 iunie a.c., cei 4 suspecți au fost reținuți pentru comiterea infracțiunilor sesizate și au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă” au declarat reprezentanții IPJ BN.

Foto- Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!