22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Și condamnat, și umilit: Ogâgău va mătura străzile comunelor opoziției!

Traian Ogâgău a fost condamnat definitiv în dosarul privind sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice. Printre „pedepse” se numără și munca în folosul comunității. Judecătoria Năsăud l-a trimis să măture străzile în comunele din opoziție.

În 2016, Traian Ogâgău a fost oprit în trafic de polițiștii de la Rutieră. Acesta a refuzat să sufle în etilotest și implicit să-i fie prelevate mostre biologice.

Întreaga scenă, susținea atunci primarul, ar fi fost o „făcătură”. Cineva ar fi anunțat poliția că el s-a urcat băut la volan, acesta fiind și motivul pentru care ar fi fost oprit. Despre incidentul de atunci puteți reciti aici:

Polițiștii au aplicat legea pe Traian Ogâgău!

În 2018 însă, Traian Ogâgău a fost trimis în judecată.

În iulie 2020,  instanța dă sentința: un an de închisoare cu suspendare. Asta înseamnă doi ani de zile de supraveghere. În acest timp, Traian Ogâgău are mai multe obligații, printre care să urmeze un curs de legislație rutieră și să facă 80 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității.

Deși decizia a fost atacată, Curtea de Apel Cluj nu a modificat decizia judecătorilor năsăudeni.

Astfel, Ogâgău a fost pus în situația să-și dea lui ordine: întreținere locuri de agrement, parcuri și drumuri, salubrizarea localității sau activităţi în folosul unităţilor şcolare, educative sau socio-culturale.

Judecătoria Năsăud a modificat însă, zilele trecute, locația în care primarul orașului Sângeorz să presteze munca în folosul comunității. Traian Ogâgău poate alege între comunele Maieru și Ilva Mică, ambele conduse de primari… din opoziție.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, IMP România are nevoie de un șef de linie priceput

BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, asistent manager & marketing și însoțitor de grup charter Grecia / Bulgaria. IMP România are nevoie de un șef de linie priceput. Oferta completă, mai jos: 

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...