17.1 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Și condamnat, și umilit: Ogâgău va mătura străzile comunelor opoziției!

Traian Ogâgău a fost condamnat definitiv în dosarul privind sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice. Printre „pedepse” se numără și munca în folosul comunității. Judecătoria Năsăud l-a trimis să măture străzile în comunele din opoziție.

În 2016, Traian Ogâgău a fost oprit în trafic de polițiștii de la Rutieră. Acesta a refuzat să sufle în etilotest și implicit să-i fie prelevate mostre biologice.

Întreaga scenă, susținea atunci primarul, ar fi fost o „făcătură”. Cineva ar fi anunțat poliția că el s-a urcat băut la volan, acesta fiind și motivul pentru care ar fi fost oprit. Despre incidentul de atunci puteți reciti aici:

Polițiștii au aplicat legea pe Traian Ogâgău!

În 2018 însă, Traian Ogâgău a fost trimis în judecată.

În iulie 2020,  instanța dă sentința: un an de închisoare cu suspendare. Asta înseamnă doi ani de zile de supraveghere. În acest timp, Traian Ogâgău are mai multe obligații, printre care să urmeze un curs de legislație rutieră și să facă 80 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității.

Deși decizia a fost atacată, Curtea de Apel Cluj nu a modificat decizia judecătorilor năsăudeni.

Astfel, Ogâgău a fost pus în situația să-și dea lui ordine: întreținere locuri de agrement, parcuri și drumuri, salubrizarea localității sau activităţi în folosul unităţilor şcolare, educative sau socio-culturale.

Judecătoria Năsăud a modificat însă, zilele trecute, locația în care primarul orașului Sângeorz să presteze munca în folosul comunității. Traian Ogâgău poate alege între comunele Maieru și Ilva Mică, ambele conduse de primari… din opoziție.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!