1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Și condamnat, și umilit: Ogâgău va mătura străzile comunelor opoziției!

Traian Ogâgău a fost condamnat definitiv în dosarul privind sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice. Printre „pedepse” se numără și munca în folosul comunității. Judecătoria Năsăud l-a trimis să măture străzile în comunele din opoziție.

În 2016, Traian Ogâgău a fost oprit în trafic de polițiștii de la Rutieră. Acesta a refuzat să sufle în etilotest și implicit să-i fie prelevate mostre biologice.

Întreaga scenă, susținea atunci primarul, ar fi fost o „făcătură”. Cineva ar fi anunțat poliția că el s-a urcat băut la volan, acesta fiind și motivul pentru care ar fi fost oprit. Despre incidentul de atunci puteți reciti aici:

Polițiștii au aplicat legea pe Traian Ogâgău!

În 2018 însă, Traian Ogâgău a fost trimis în judecată.

În iulie 2020,  instanța dă sentința: un an de închisoare cu suspendare. Asta înseamnă doi ani de zile de supraveghere. În acest timp, Traian Ogâgău are mai multe obligații, printre care să urmeze un curs de legislație rutieră și să facă 80 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității.

Deși decizia a fost atacată, Curtea de Apel Cluj nu a modificat decizia judecătorilor năsăudeni.

Astfel, Ogâgău a fost pus în situația să-și dea lui ordine: întreținere locuri de agrement, parcuri și drumuri, salubrizarea localității sau activităţi în folosul unităţilor şcolare, educative sau socio-culturale.

Judecătoria Năsăud a modificat însă, zilele trecute, locația în care primarul orașului Sângeorz să presteze munca în folosul comunității. Traian Ogâgău poate alege între comunele Maieru și Ilva Mică, ambele conduse de primari… din opoziție.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.