4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Și Ioan Turc se gândește la fotoliul de primar. O pârtie de rușine, 1 milion de euro încă nejustificați

Întrebat dacă va intra în cursa internă pentru fotoliul de primar al municipiului Bistrița, Ioan Turc nu omite această variantă. „Trebuie să intrăm în anul electoral 2019 cu situații clare. Iau în calcul posibilitatea aceasta.”, a spus liderul PNL de la județ.

Biroul Municipal al PNL Bistrița a decis procedura de selecție și desemnare a candidatului PNL pentru fotoliul de primar al Municipiului Bistrița la alegerile locale din 2020. În competiția internă s-au înscris patru candidați: președintele organizației municipale, Sorin Hangan, tânărul Cosmin Moldovan, fostul senator Dorin Dobra și recent, consilierul local Diana Morar.

Liberalii bistrițeni anunță că își vor desemna candidatul până cel târziu în toamnă, astfel încât anul viitor să fie pregătiți pentru alegerile locale din 2020. Desemnarea candidatului se va face în baza unei proceduri competitive, susțin liberalii, în care cei înscriși vor prezenta proiectele de guvernare locală pe care le vor susține atât în organizația municipală, cât și public, în fața cetățenilor. În urma evaluărilor interne și a măsurătorilor sociologice, va fi stabilit candidatul la funcția de primar al Municipiului Bistrița la viitoarele alegeri locale.

Astfel, până pe 4 august trebuie depuse toate intențiile de candidatură la fotoliul de primar. Deși Turc s-a ferit să dea un răspuns concret în ceea ce privește înscrierea sa în cursa pentru candidatură, acesta nici nu exclude posibilitatea. Tot el afirmă că cel mai important factor de decizie rămâne sondajul de opinie.

Vorbind despre realizările actualului primar Ovidiu Crețu, care a câștigat ultimele alegeri cu un procent de 16% din populația cu drept de vot, Ioan Turc afirmă: „Bilanțul mandatelor dumneavoastră și a majorității PSD este supărător de modest. Ratarea de fonduri europene, o pârtie cu adevărat de rușine, un ștrand de 1 milion de euro pe care nu doriți să-i justificați cu toate că am insistat în repetate rânduri. Lucrări de mântuială pe care le tot refaceți și care creează mai degrabă disconfort și proiecte care riscă să mutileze orașul…”

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: