8.5 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Și Ioan Turc vrea sanie de vară în Wonderland! 2 milioane de Euro ar costa investiția

Potrivit primarului Ioan Turc, investițiile vor continua în zona Wonderland, acesta luând în calcul o sanie de vară, pentru a atrage bistrițenii la pârtia de schi și în timpul sezonului cald. Ideea a fost vehiculată și de fosta administrație, Ovidiu Crețu, la vremea sa, anunțând și el intenția de a amenaja așa ceva. Proiectul a rămas la stadiul de intenție…

Primarul Ioan Turc insistă că investiția de la pârtia de schi, care trece de 5 milioane de euro, trebuie recuperată. Ei bine, acesta vrea să recupereze investiția cu o altă investiție, de 2 milioane de Euro. Este vorba despre o sanie de vară, care să funcționeze în sezonul cald, în zona pârtiei de schi.

Această variantă nu este nici ea ieftină, primarul Bistriței afirmând aseară la Bistrițeanul.ro LIVE că proiectul ar costa municipalitatea două milioane de euro. Ideea unui roller coaster a fost vehiculată inclusiv de fostul primar Ovidiu Crețu, care n-a mai apucat s-o pună în practică, rămânând doar la nivel de intenție.

În ceea ce privește Aqualand-ul din Wonderland, la care au început deja lucrările, primarul Ioan Turc a spus că încearcă să convingă Compania Națională de Investiții să îl preia, fiind vorba despre o investiție enormă, pe care n-o poate suporta Primăria Bistrița din bugetul propriu.

Întreaga emisiune la care a luat parte Ioan Turc o puteți urmări mai jos:

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR0MIftwghNznzNpm2dQPEZB7Exgr_sa59nF6JWeSXkDshGaQO5HQ9o3pqU&v=c2WVw3zeh-8&feature=youtu.be” loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: