-9.3 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

Sighiartău: Nu l-am părăsit pe Orban! Dar seamănă tot mai mult cu Dragnea și acționează ca Ceaușescu

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declart că a fost părăsit de Sighiartău, după ce a investit în el. „Nu l-am părăsit. Dar seamănă tot mai mult cu Dragnea. Și acționează ca și Ceaușescu!”, a explicat deputatul bistrițean.

Tensiuni în cadrul PNL, după ce președintele formațiunii, Ludovic Orban, susținea că a fost părăsit de coechipieri.

Acesta a declarat sâmbătă că, în timpul negocierilor pentru formarea coaliţiei şi a Guvernului, a fost „părăsit” de echipa de negociere din care făceau parte Rareş Bogdan, Raluca Turcan şi Robert Sighiartău, care au încercat să provoace convocarea nestatutară a unui Birou Politic Naţional „pentru a arunca în aer formarea coaliţiei”.

Despre deputatul bistrițean, Robert Sighiartău, a mai spus că acesta i-a întors spatele, deși investise în el.

Orban: Am investit în Sighiartău. Dar el m-a părăsit și s-a întors împotriva mea

Robert Sighiartău a explicat că nu l-a părăsit pe președintele PNL, ci nu e de acord cu acțiunile sale.

Nu, nu l-am părăsit! Nu am mai participat la negocieri la Vila Lac II pentru faptul că toate ministerele dezvoltării, economice au fost cedate USR-PLUS şi din acel moment am zis că nu vreau să fiu părtaş al istoriei cu această mişcare de trădare a intereselor partidului, a declarat Sighiartău, conform g4media.

Acesta l-a comparat pe fostul premier cu Dragnea și cu Tăriceanu.

Ați ajuns să mă amenințați cu plângeri penale pentru că respect statutul. Domnule Orban, mai rămâne să amenintati că veți cădea propriul guvern precum Dragnea sau să faceți ce a facut Tăriceanu. (…) Nu mai sunteți Ludovic Orban care a câștigat Congresul din 2017. Semănați tot mai mult cu Liviu Dragnea ca manieră de a conduce un partid. Sper că nu veți ajunge ca Dragnea, să vă sacrificați propriul guvern„, a mai spus deputatul bistrițean.

Mai mult, Sighiartău l-a comparat cu liderul comunist Nicolae Ceaușescu.

I-ați făcut pe toți trădători cei care nu sunt cu dumneavoastră. Numai Ceaușescu îi numea pe toți trădători”, a mai spus liberalul Robert Sighiartău.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Mai Robertuț, cand dadeai limbuțe si buzițe la curu’ lui Orban nu ti se parea nici că-i ca Dragnea nici ca Ceaușescu! Mai bine au recunoaste ca ai pompat bani la greu in buzunarele lui ca sa-ti cumperi locul in partid!

  2. Sa inteleg ca faci parte din poporul evreu si esti si un rabin pe la ei. Sau incerci o nitica discriminare cu conotatii religioase. Intr-o tara civilizata ai pitea fi acuzat de discriminare. Dar la noi ca la nimeni
    Daca a intrat in parlament e ca e curva sau a pompat bani. Si orban ce a pompat? Tuica de pruna la greu?

  3. ” NU L-AM PARASIT PE ORBN , DAR VREAU IO … IN LOCUL SAU ” , ( ca am si io ” baioneta ” si am invatzat si io sa pleznesc din calcaie cu bratul drept … intins oblic in sus … cu pumnul inchis ) … pare ca ar vrea sa zica … Fratele Roby !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...