19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

Silviu Rus (PER BN): „Nu încercăm să prostim pe nimeni!”

Silviu Rus, candidatul Partidului Ecologist Român Bistrița-Năsăud la funcția de președinte al Consiliului Județean a transmis un avertisment electoratului din Bistrița: Aveți grijă pe cine votați! Partidul Ecologist Român BN nu încearcă să prostească pe nimeni!

Nu știu dacă ați observat. Listele de candidați la Consiliul Județean BN, propuse de marile partide, arată ca o piesă de teatru jucată de mari actori în generic și de figuranți, în realitate…!”, avertizează Silviu Rus. 

Politicianul consideră că este vorba de un fel de înșelăciune. „Plătești ceva ce nu există, în cazul nostru votezi ceva ce nu există. Adică nu se poate să propui liste cu deputați și primari – oameni care, a doua zi după alegeri – se retrag și lasă loc celor de la coadă”, punctează Silviu Rus, candidatul PER Bistrița-Năsăud la Consiliul Județean.

Bistrițeanul.ro scria, la mijlocul lunii august, despre acest subiect:

Lupta se dă pentru locurile eligibile. Stratagema PNL este postarea pe primele locuri ale unor primari care, vezi Doamne, ar trage lista și electoratul, fraier în opinia unora, s-ar buluci să voteze lista când îi vede cocoțați la județ. Apoi, domnii primari se vor retrage și vor lăsa loc celorlalți.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți reciti AICI.

Politicianul ecologist îi avertizează pe bistrițeni: Aveți grijă pe cine votați dragii mei! Partidul Ecologist Român BN propune pe listele sale oameni care își doresc, pot și au calificarea necesară pentru a fi Consilier Județean. Nu încercăm să prostim pe nimeni!”, subliniază Silviu Rus. 

Acesta candidează pentru Consiliul Județean din partea PER BN. „Prin candidatura mea depun un manifest spre o viață mai bună, mai sănătoasă, spre o mai bună calitate a vieții. Nu sunt un naiv, știu că nu am să ies președinte, însă mă bucur enorm că am șansa să candidez pentru cea mai importantă funcție din județul nostru.

Mă bucur că am șansa să învăț multe și să evoluez ca și individ, pentru că sunt convins că mă va provoca și voi fi nevoit să-mi depășesc condiția în fiecare zi”, a recunoscut Silviu Rus. 

(Articol electoral comandat de Partidul Ecologist Român – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200195)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...