23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Vâltoare în PNL! Notarul Groza s-a retras de pe lista consilierilor CJ. Diana Morar trage lista CL deși n-a rugat-o nimeni!

Precampania electorală este, de fapt, campanie în toată regula. Singurul lucru incert sunt… listele de consilieri locali și județeni. Atât la PSD cât și la PNL. Social-democrații fac calcule în alianță, pe o listă comună cu cei din ALDE, PRO România și UDMR. În timp ce liberalii, ancorați într-o dragoste de circumstanță, candidează pe liste separate cu cei din USR și PLUS.

Fiind singuri pe liste, liberalii folosesc tesla pentru a-și provoca dureri unde-l doare pe flăcău mai abitir. Pe lista consilierilor județeni figurează Zăgrean, despre care Bistrițeanul.ro a scris că va fi probabil vicepreședinte CJ cu acordul lui Radu Moldovan.

Luptele intestine din sânul PNL nu se încheie aici. Ai nevoie de vagoane de lămâi pentru grețurile de preamărire ale liberalilor. Care de care mai deștept, mai merituos, mai harnic la lipit afișe.

Pe lista respectivă sunt bătuți în cuie Samuel Coman, Octavian Ganea, Florin Moldovan, Ioan Zăgrean, doctorul Hărăguș, dar și Viorica Calo.

Lupta se dă pentru locurile eligibile.

Stratagema PNL este postarea pe primele locuri ale unor primari care, vezi Doamne, ar trage lista și electoratul, fraier în opinia unora, s-ar buluci să voteze lista când îi vede cocoțați la județ.

Apoi, domnii primari se vor retrage și vor lăsa loc celorlalți.

Printre ceilalți se afla și notarul Gabriel Groza, liberal de liberal, cu o notorietate dincolo de îndoială. Numai că notarul Groza a refuzat jocul cu „iepurii” cap de listă!

S-a retras.  Iar Bistriteanul.ro vă anunță acest fapt în exclusivitate!

În locul lui Gabriel Groza ar urma să ajungă pe lista județeană de consilieri Ștefan Cicioc, soțul directoarei de la Finanțe, Tudor Filip, soțul fără acte al Dianei Morar, sau Ionel Hangan, fratele lui Sorin Hangan președintele PNL Bistrița.

Acum înțelegeți de ce PNL este o mare familie? Pe lista consilierilor municipali PNL sunt Sorin Hangan, Ioan Peteleu, Dan Brici, dar și „duamna” Diana Morar care cică trage lista cu puterea lui Nicolae Steinhardt, omul urmărit de chiar tatăl dumneaei, fost ofițer de Securitate!

PSD mai are de lucru cu listele, dar Bistrițeanul.ro va fi pe fază. Ca întotdeauna. Este important să știți ce votați. Noi încercăm să vă lămurim…

Foto @ Răsunetul / notar Gabriel Groza

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...