10.1 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

Sîngeorzul investește aproape 5 milioane euro în imagine!

Imaginea contează, mai ales dacă vrei să scoți bani frumoși de pe aceasta. Iar ca turiștii să te caute, e și mai important cum arați. Așa că Sîngeorzul va investi în imagine aproape 5 milioane de euro. Proiectul e aprobat pentru dezvoltarea turismului balnear.

Primăria Sîngeorz – Băi a depus un proiect, spre finanțare, pentru dezvoltarea orașului Stațiune.

Proiectul a fost depus pe axa 7.1, ce finanțează dezvoltarea turismului balnear. Fiecare proiect ce a fost finanțat a primit maxim 5 milioane de euro.

Banii vor fi folosiți pentru:

  • Dezvoltarea infrastructurii pentru turismul balnear (infrastructura rutieră, rețele de captare și transport, parcuri balneare, modernizare și creare baze de tratament)
  • Crearea şi extinderea infrastructurii de agrement, inclusiv a utilităţilor aferente
  • Amenajarea obiectivelor turistice naturale de utilitate publică precum şi crearea/ modernizarea infrastructurilor conexe de utilitate publică;
  • Dezvoltarea de infrastructuri publice la scară mică pentru valorificarea atracțiilor turistice
  • Activități de marketing și promovare turistică a obiectivului finanțat.

Proiectul depus de primăria Sîngeorz Băi se numește ”S.O.S. Aqua Primus” și a primit o finanțare de 4,6 milioane de euro. Acesta vizează mai multe obiective, printre care  „Apele minerale”, „Trasee turistice de legătură cu satul tradițional si amenajare Cascada Cheilor”, „Primus. Captarea, transportul și amenajarea în scop touristic”, „Spațiul cultural”, „Amenajare spaţii verzi şi zone pentru turiști în vederea punerii în valoare a Stațiunii – Oraș Sîngeorz – Băi.”

„Dragi sîngeorzeni. Vreau să împărtășesc bucuria de astăzi împreună cu voi! PROIECTELE sunt SINGURA noastră șansă pentru dezvoltarea comunității! După muncă și răsplată… a fost selectat pentru finanțare proiectul «S.O.S (Satul, Orașul, Stațiunea) Aqua Primus» în valoare de 4,6 milioane de euro, urmează etapa de precontractare și procedura de achiziție proiectare și execuție! Iată că, cu răbdare eforturile noastre dau roade, iar stațiunea o să aibă o cu totul altă imagine. Urmează și alte proiecte care sunt depuse și cu ajutorul bunului Dumnezeu lucrurile merg spre NORMALITATE! ÎMPREUNĂ facem lucruri minunate!”, a anunțat Traian Ogâgău pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.