-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

VIDEO – Șoarece, surprins în Lidl Năsăud! Protecția Consumatorului s-a autosesizat

Câteva secvențe video au circulat ieri aseară pe mai multe rețele de socializare. Se pare că acestea ar fi fost filmate în supermarketul Lidl din Năsăud. Filmulețul a ajuns și la Comisariatul Județean al Protecției Consumatorului, care va merge în control.

Un video de câteva secunde surprinde un șoarece în timp ce aleargă printre produsele de patiserie dintr-un supermarket. Scena ar fi fost surprinsă aseară, în Lidl Năsăud, iar filmulețul a ajuns în scurt timp pe rețelele de socializare, dar și la Protecția Consumatorului.

„Fiica mea, împreună cu o colegă, au văzut șoarecele aseară, înainte de ora închiderii, la Lidl Năsăud. Aproape zilnic fac cumpărături acolo și chiar cumpăr foietaj. Noi vrem doar să nu se mai întâmple, pentru că nu e normal”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro tatăl fetei care a filmat scena.

Imaginile au ajuns la OPC încă de aseară. Șeful instituției spune că inspectorii instituției vor merge în control pentru a verifica.

„Am văzut și am primit video. Nu s-a făcut nicio sesizare oficială așa că ne vom autosesiza și vom merge în control acolo. Am înțeles că ar fi vorba de Lidl din Năsăud, iar acel Lidl a mai fost sancționat de noi când am făcut ultima acțiune. Dar cum spuneam, vom merge în control”, a declarat Stelian Dolha, șeful OJPC Bistrița-Năsăud, pentru Bistrițeanul.ro.

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. ….
    Eu cred că cineva la pus intenționat, și la filmat! A vrut să-i facă rău supermarketului Lidl…! Nu avea cum să intre la produsele de patiserie…! Dar cei ce dețin animale de companie( câini și pisici) în apartamente de ele nu vă e scârbă, că face nevoile în casă…! Și casa e plină de păr de animal ,pe jos pe pat ,etc, etc…! Lăsați Lidl-ul în pace..!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: