11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

VIDEO – Șoarece, surprins în Lidl Năsăud! Protecția Consumatorului s-a autosesizat

Câteva secvențe video au circulat ieri aseară pe mai multe rețele de socializare. Se pare că acestea ar fi fost filmate în supermarketul Lidl din Năsăud. Filmulețul a ajuns și la Comisariatul Județean al Protecției Consumatorului, care va merge în control.

Un video de câteva secunde surprinde un șoarece în timp ce aleargă printre produsele de patiserie dintr-un supermarket. Scena ar fi fost surprinsă aseară, în Lidl Năsăud, iar filmulețul a ajuns în scurt timp pe rețelele de socializare, dar și la Protecția Consumatorului.

„Fiica mea, împreună cu o colegă, au văzut șoarecele aseară, înainte de ora închiderii, la Lidl Năsăud. Aproape zilnic fac cumpărături acolo și chiar cumpăr foietaj. Noi vrem doar să nu se mai întâmple, pentru că nu e normal”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro tatăl fetei care a filmat scena.

Imaginile au ajuns la OPC încă de aseară. Șeful instituției spune că inspectorii instituției vor merge în control pentru a verifica.

„Am văzut și am primit video. Nu s-a făcut nicio sesizare oficială așa că ne vom autosesiza și vom merge în control acolo. Am înțeles că ar fi vorba de Lidl din Năsăud, iar acel Lidl a mai fost sancționat de noi când am făcut ultima acțiune. Dar cum spuneam, vom merge în control”, a declarat Stelian Dolha, șeful OJPC Bistrița-Năsăud, pentru Bistrițeanul.ro.

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. ….
    Eu cred că cineva la pus intenționat, și la filmat! A vrut să-i facă rău supermarketului Lidl…! Nu avea cum să intre la produsele de patiserie…! Dar cei ce dețin animale de companie( câini și pisici) în apartamente de ele nu vă e scârbă, că face nevoile în casă…! Și casa e plină de păr de animal ,pe jos pe pat ,etc, etc…! Lăsați Lidl-ul în pace..!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...