-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Spectacol caritabil extraordinar: Împreună, o ajutăm pe Andreea din Romuli

Povestea adolescentei din Romuli care suferă de leucemie i-a impresionat şi pe năsăudeni care vă invită miercuri, 16 ianuarie, de la ora 18.00, la un spectacol caritabil extraordinar. Cine sunt invitaţii de onoare ai evenimentului:

Un spectacol caritabil extraordinar va avea loc miercuri, 16 ianuarie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură „Liviu Rebreanu” din Năsăud.

Organizatorii acestui eveniment sunt Echipa de tineri POV21, alături de Primăria Năsăud şi Casa de Cultura „Liviu Rebreanu” Năsăud

Suntem invitați să punem umărul şi să dăm o mână de ajutor pentru tratamentul unei fetițe de 15 ani bolnavă de leucemie, din comuna Romuli”, anunţă organizatorii.

Invitaţii de onoare ai evenimentului sunt artiștii interpreţi de muzică folclorică Mihai Turda, Alina Ceuca, Petre Petruse, Bogdan Berbecar, Ioan Dordoi, Oana Matei Coruți și Emilian Coruți, alături de folkiştii Sorin Găzdac, Maria Matean și trupa „The Serpents”.

Atmosfera va fi întreținută de prezentatorul Marian Griga Gruștor.

Prețul unui bilet de intrare este de 15 lei, iar toți banii adunați la eveniment vor fi donați adolescentei din Romuli, pentru a fi folosiţi în tratamentul afecţiunii cu care luptă.

Mai multe detalii despre drama prin care trece Andreea puteţi recite accesând linkurile de mai jos:

Andreea, fetița bolnavă de leucemie, trăiește acasă o adevărată dramă!

Andreea suferă de leucemie! Dar o putem salva! Să ne mobilizăm!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.