27.5 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

Spectacol caritabil extraordinar: Împreună, o ajutăm pe Andreea din Romuli

Povestea adolescentei din Romuli care suferă de leucemie i-a impresionat şi pe năsăudeni care vă invită miercuri, 16 ianuarie, de la ora 18.00, la un spectacol caritabil extraordinar. Cine sunt invitaţii de onoare ai evenimentului:

Un spectacol caritabil extraordinar va avea loc miercuri, 16 ianuarie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură „Liviu Rebreanu” din Năsăud.

Organizatorii acestui eveniment sunt Echipa de tineri POV21, alături de Primăria Năsăud şi Casa de Cultura „Liviu Rebreanu” Năsăud

Suntem invitați să punem umărul şi să dăm o mână de ajutor pentru tratamentul unei fetițe de 15 ani bolnavă de leucemie, din comuna Romuli”, anunţă organizatorii.

Invitaţii de onoare ai evenimentului sunt artiștii interpreţi de muzică folclorică Mihai Turda, Alina Ceuca, Petre Petruse, Bogdan Berbecar, Ioan Dordoi, Oana Matei Coruți și Emilian Coruți, alături de folkiştii Sorin Găzdac, Maria Matean și trupa „The Serpents”.

Atmosfera va fi întreținută de prezentatorul Marian Griga Gruștor.

Prețul unui bilet de intrare este de 15 lei, iar toți banii adunați la eveniment vor fi donați adolescentei din Romuli, pentru a fi folosiţi în tratamentul afecţiunii cu care luptă.

Mai multe detalii despre drama prin care trece Andreea puteţi recite accesând linkurile de mai jos:

Andreea, fetița bolnavă de leucemie, trăiește acasă o adevărată dramă!

Andreea suferă de leucemie! Dar o putem salva! Să ne mobilizăm!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...