-1.3 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Spectacole pe două roți în Parcul Mare! DHS a venit cu surprize weekendul acesta!

Bicicliști din toată țara au avut parte de un weekend plin de adrenalină, pe două roți, chiar aici la Bistrița. Concursul Național CUPA DHS 2018 a strâns sute de împătimiți ai sportului, pentru cea de a IX-a ediție a finalei acestuia.

Iată ce a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Gelu Fona, managerul de proiect: „La Bistrița are loc cea de a IX-a ediție a Concursului Național de Educație rutieră și Îndemânare pe biciclete. E un concurs care are ca miză atât faptul că este necesar pentru copii a-i scoate din fața gadgeturilor în natură să facă mișcare și faptul că socializează cu echipaje din întreaga țara. Sunt prezente aici patruzeci de echipaje din toate județele țării ca să socializeze și să participe la această frumoasă competiție.

Până acum s-au mai desfășurat finale la Pitești, Târgoviște, Sibiu, Constanța și București. Organizatorii își doresc să ajungă în fiecare județ al țării. Anul acesta, Bistrița i-a primit cu drag și cu brațele deschise. Cei peste 160 de copii au avut cazarea și masa asigurată de către Ministerul Educației, prin reprezentanții ISJ.

„Ca și colaboratori DHS ne-am prezentat cu șaisprezece modele de biciclete pentru cei care doresc să-și achiziționeze una. Inspir Sport susține sportul și sănătatea!”, spune Iulia Biro, director vânzări la Inspir Sport.

Munca de echipă a fost cea pe care s-a pus accent. Grupe a câte patru copii, două fete și doi băieți, au participat fiecare alături de un coordonator. Comunicarea, buna înțelegere în echipă și socializarea au fost elementele cheie, pe lângă abilitatea de a pedala cu brio.

De asemenea, ieri seară a avut loc și o tombolă, iar norocosul câștigător a fost premiat cu o trotinetă DHS.

Echipa cea mai bună a luat acasă câte o bicicletă pentru fiecare membru al acesteia și bineînțeles, cupa aurie a locului întâi. Aceștia reprezentau școala Gimnazială „Florea Bogan” din Reghin, sub coordonarea profesorului Moldovan Dănuț.

Locul II a fost adjudecat de echipa Școlii Generale „Herla” din comuna Slatina, județul Suceava. Toți au primit câte o trotinetă, inclusiv profesorul coordonator Gășpărel Teodor.

Școala gimnazială nr. 11 din Vaslui a dat echipa care a câștigat locul III. Aceștia au fost coordonați de profesorul Mihai Mușneanu. Iar ca premiu, au primit câte un balance board.

Cei care au trecut ieri prin Parc s-au bucurat și de un show muzical alături de Rafael, cel care a fost membru al trupei Iris și a participat la Eurovision anul acesta. Doina Spătaru a făcut și ea un spectacol adevărat în inima parcului din centrul orașului.

Marina Coroian

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...