12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Spectacole pe două roți în Parcul Mare! DHS a venit cu surprize weekendul acesta!

Bicicliști din toată țara au avut parte de un weekend plin de adrenalină, pe două roți, chiar aici la Bistrița. Concursul Național CUPA DHS 2018 a strâns sute de împătimiți ai sportului, pentru cea de a IX-a ediție a finalei acestuia.

Iată ce a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Gelu Fona, managerul de proiect: „La Bistrița are loc cea de a IX-a ediție a Concursului Național de Educație rutieră și Îndemânare pe biciclete. E un concurs care are ca miză atât faptul că este necesar pentru copii a-i scoate din fața gadgeturilor în natură să facă mișcare și faptul că socializează cu echipaje din întreaga țara. Sunt prezente aici patruzeci de echipaje din toate județele țării ca să socializeze și să participe la această frumoasă competiție.

Până acum s-au mai desfășurat finale la Pitești, Târgoviște, Sibiu, Constanța și București. Organizatorii își doresc să ajungă în fiecare județ al țării. Anul acesta, Bistrița i-a primit cu drag și cu brațele deschise. Cei peste 160 de copii au avut cazarea și masa asigurată de către Ministerul Educației, prin reprezentanții ISJ.

„Ca și colaboratori DHS ne-am prezentat cu șaisprezece modele de biciclete pentru cei care doresc să-și achiziționeze una. Inspir Sport susține sportul și sănătatea!”, spune Iulia Biro, director vânzări la Inspir Sport.

Munca de echipă a fost cea pe care s-a pus accent. Grupe a câte patru copii, două fete și doi băieți, au participat fiecare alături de un coordonator. Comunicarea, buna înțelegere în echipă și socializarea au fost elementele cheie, pe lângă abilitatea de a pedala cu brio.

De asemenea, ieri seară a avut loc și o tombolă, iar norocosul câștigător a fost premiat cu o trotinetă DHS.

Echipa cea mai bună a luat acasă câte o bicicletă pentru fiecare membru al acesteia și bineînțeles, cupa aurie a locului întâi. Aceștia reprezentau școala Gimnazială „Florea Bogan” din Reghin, sub coordonarea profesorului Moldovan Dănuț.

Locul II a fost adjudecat de echipa Școlii Generale „Herla” din comuna Slatina, județul Suceava. Toți au primit câte o trotinetă, inclusiv profesorul coordonator Gășpărel Teodor.

Școala gimnazială nr. 11 din Vaslui a dat echipa care a câștigat locul III. Aceștia au fost coordonați de profesorul Mihai Mușneanu. Iar ca premiu, au primit câte un balance board.

Cei care au trecut ieri prin Parc s-au bucurat și de un show muzical alături de Rafael, cel care a fost membru al trupei Iris și a participat la Eurovision anul acesta. Doina Spătaru a făcut și ea un spectacol adevărat în inima parcului din centrul orașului.

Marina Coroian

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: