14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

Săracul ministru bogat…. Două case și 13.000 de euro – averea ministrului Apelor și Pădurilor

Bistrițeanul Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor nu are datorii sau acțiuni la firme, în schimb are în bancă 13.000 de euro. De asemenea, acesta are două mașini și două case în orașul Beclean.

Potrivit declarației de avere, Ioan Deneș deține doar două mașini: o autoutilitară Volkswagen din 2003 și un autoturism Volkswagen Golf 6 din 2008. De asemenea, acesta are 61.495 de lei, într-un cont deschis în 2007 la BCR. Ministrul nu are datorii de niciun fel, dar nici alte afaceri, cel puțin oficial.

Familia Deneș are și două case, ambele în orașul Beclean. Una are 66 de metri pătrați și a fost construită în 1990, iar alta are 120 de metri pătrați și a fost construită în 2007.

Dacă e să dăm crezare declarației de avere a ministrului, singurul venit al familiei este cel încasat de Ioan Deneș de la Senat. Ioan Deneș încasează, lună de lună, de la Senatul României, 7.581 de lei.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!