13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Săracul ministru bogat…. Două case și 13.000 de euro – averea ministrului Apelor și Pădurilor

Bistrițeanul Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor nu are datorii sau acțiuni la firme, în schimb are în bancă 13.000 de euro. De asemenea, acesta are două mașini și două case în orașul Beclean.

Potrivit declarației de avere, Ioan Deneș deține doar două mașini: o autoutilitară Volkswagen din 2003 și un autoturism Volkswagen Golf 6 din 2008. De asemenea, acesta are 61.495 de lei, într-un cont deschis în 2007 la BCR. Ministrul nu are datorii de niciun fel, dar nici alte afaceri, cel puțin oficial.

Familia Deneș are și două case, ambele în orașul Beclean. Una are 66 de metri pătrați și a fost construită în 1990, iar alta are 120 de metri pătrați și a fost construită în 2007.

Dacă e să dăm crezare declarației de avere a ministrului, singurul venit al familiei este cel încasat de Ioan Deneș de la Senat. Ioan Deneș încasează, lună de lună, de la Senatul României, 7.581 de lei.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.