3.9 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Săracul ministru bogat…. Două case și 13.000 de euro – averea ministrului Apelor și Pădurilor

Bistrițeanul Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor nu are datorii sau acțiuni la firme, în schimb are în bancă 13.000 de euro. De asemenea, acesta are două mașini și două case în orașul Beclean.

Potrivit declarației de avere, Ioan Deneș deține doar două mașini: o autoutilitară Volkswagen din 2003 și un autoturism Volkswagen Golf 6 din 2008. De asemenea, acesta are 61.495 de lei, într-un cont deschis în 2007 la BCR. Ministrul nu are datorii de niciun fel, dar nici alte afaceri, cel puțin oficial.

Familia Deneș are și două case, ambele în orașul Beclean. Una are 66 de metri pătrați și a fost construită în 1990, iar alta are 120 de metri pătrați și a fost construită în 2007.

Dacă e să dăm crezare declarației de avere a ministrului, singurul venit al familiei este cel încasat de Ioan Deneș de la Senat. Ioan Deneș încasează, lună de lună, de la Senatul României, 7.581 de lei.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...