6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Spitalul din Năsăud își pregătește extinderea. Investiția, estimată la 15-20 de milioane de euro

Un amplu proiect de extindere și modernizare se pregătește pentru Spitalul Orășenesc Dr. George Trifon din Năsăud. Valoarea acestuia este estimate la 15-20 de milioane de euro și presupune realizarea unei clădiri mai mici, care va fi legată de corpul principal al spitalului.

După mai multe modernizări care au avut în centru diferite secții ale spitalului din Năsăud și chiar și curtea, unitatea medicală e pe cale să aibă parte și de o extindere, pentru care se dorește accesarea de fonduri europene.

„Urmează să primim un proiect tehnic și un studiu de fezabilitate pentru cel mai mare obiectiv care și-l poate dori cineva pentru un spital și anume o modernizare cu extindere a centrului UPU. Avem obținute aproape toate avizele”, a explicat primarul Năsăudului, Dorin Vlașin, la Medicină pe Limba Ta.

Investiția este estimată la 15-20 de milioane de euro. Potrivit directorului Spitalului Orășenesc Dr. George Trifon, Daniel Marcu, este vorba despre o clădire care va fi practic legată de corpul principal al unității medicale.

Parterul acesteia va fi dedicat zonei de primiri urgente, la etajul I va funcționa o zonă administrativă, cu cale de acces separată, iar etajul al II-lea va avea patru săli de operație cu zonă pentru terapie intensivă.

Emisiunea în care s-au prezentat modernizările și starea spitalului din Năsăud o puteți urmări mai jos:

Emisiunea „Medicina pe limba ta” este un proiect de educație pentru sănătate inițiat de Bistriteanul.ro și susținut de Policlinica MED TOTAL – Str. 1 Decembrie, Nr 30.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: