31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Spitalul se pregătește de extindere, iar lucrările la liftul 2 – heliport au fost deja demarate!

Spitalul Județean de Urgență e în plin șantier. Se lucrează la extinderea UPU, dar și la liftul 2 pentru heliport. Mai mult, se fac pregătirile necesare pentru momentul în care se va obține finanțarea pentru o anexă. Acolo vor funcționa mai multe secții.

Se lucrează de zor la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Secția UPU este în plin proces de extindere, urgențele fiind primite într-o anexă a spitalului până la finalizarea lucrărilor.

Avansează lucrurile și în ceea ce privește heliportul, iar azi au fost demarate lucrările la cel de-al doilea lift.

Au fost demarate lucrările la liftul 2 – heliport. Acesta va asigura legătura directă între UPU și heliport, câștigând timpi importanți, de multe ori dătători de viată, pentru pacienții aflați în stare critică”, a scris managerul Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

Pregătiri se fac și pentru lucrările de exindere a spitalului.

Construim un corp nou, care va fi legat de cel existent printr-o pasarelă supraetajata și, bineînțeles, creștem numărul de secții și aparatură ultraperformantă. Beneficiile extinderii Spitalului pentru pacienți și cadrele medicale:
• Extinderea specialităților medicale: Cardiologie, Cardiologie intervențională, Neurologie, Neurochirurgie, Gastroenterologie, Gastroenterologie intervențională, Oftalmologie, ORL, Endocrinologie, Chirurgie plastică și reparatorie, Hemodializă
• Extinderea blocului operator cu încă 4 noi săli de operație
• Atragerea, în continuare, a noi specialiști pentru asigurarea unor servicii medicale de calitate
• Construirea parcării moderne și robotizate”, a scris președintele CJ BN, Radu Moldovan, pe pagina sa de Facebook.

Documentația pentru finanțarea acestui proiect a fost depusă la începutul lunii mai.

Încă patru noi săli de operație și o secție de cardiologie intervențională, la spital

Conform reprezentanților CJ BN, până la finanțarea și demararea acestui proiect, mai sunt necesare unele pregătiri. Și nu implică doar logistică, ci și alte lucrări.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.