11.7 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 8, 2022

Stadionul Jean Pădureanu – gazda fotbalului și a actelor de caritate

Iubitorii fotbalului care vor participa luni,  16 august, la prezentarea echipei de fotbal Gloria Bistrița 2018 și la meci, au ocazia să ajute 500 de copii din medii defavorizate.

Luni, 16 august, începând cu ora 18.00, pe Stadionul Jean Pădureanu, va avea loc un eveniment sportiv de excepție. Va fi prezentată echipa de fotbal Gloria Bistrița 2018. Va fi organizat și o partidă amicală între Old Boys Gloria Bistrița și Echipa Legendelor.

Eveniment spectacol pe Stadionul Jean Pădureanu: Prezentarea Echipei de fotbal Gloria Bistrița 2018, urmată de meciul amical dintre Old Boys Gloria Bistrița și Echipa Legendelor

Intrarea la eveniment este liberă. Participanții pot dona însă rechizite care să doteze 500 de ghiozdane pentru copiii nevoiași din județul nostru.

„Luni, 16 august, începând cu ora 18.00, pe Stadionul Jean Pădureanu, va avea loc un eveniment sportiv de excepție: prezentarea Echipei de fotbal Gloria Bistrița 2018, urmată de meciul amical dintre Old Boys Gloria Bistrița și Echipa Legendelor.

Vom avea plăcerea să îi vedem în acțiune pe mai mulți jucători care au făcut cinste fotbalului bistrițean și celui național.

Ne-am alăturat evenimentului din dorința de a sprijini tinerii și sportul bistrițean.

Vă așteptăm să vă bucurați de fotbal și în același timp puteți face o faptă bună.

Intrarea la eveniment este liberă, dar puteți contribui, donând rechizite, la dotarea a 500 de ghiozdane pentru copiii nevoiași din județul nostru;

Haideți cu familia, bucurați-vă de fotbal și dați un exemplu de implicare;

Voluntarii Impact vor fi pregătiți la intrare pentru a prelua rechizitele.

Ce puteți dona:

  • rechizite pentru orice nivel de studiu;
  • rechizite în stare bună/foarte bună (penare)
  • caiete, instrumente de scris etc

Ghiozdanele le avem deja, vă așteptăm cu drag să vă implicați și împreună să pregătim 500 de copii pentru noul an școlar”, a precizat într-o postare pe Facebook, Asociația Impact Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Incă din timpul campaniei pentru alegerile locale, Ionuț Simionca în calitate de candidat la primăria Bistrița avea ca obiectiv esential in programul său electoral dezvoltarea sportului. In acest sens, unul dintre proiecte se referea la achiziționarea și renovarea reabilitarea Stadionului Jean Pădureanu, modernizarea Sălii Polivalente și integrarea acestor obiective sportive într-o zonă de promenadă legată de parcul central, pădurea Codrișor și ștrand. (…)
    Chiar dacă nu a iesit primar, Ionuț Simionca se implică în salvarea și revitalizarea fotbalului bistrițean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Beclenarul care ajută bistrițenii să-și transforme fructele din livadă în suc 100% natural. Totul a pornit de la un utilaj mic, în propriul garaj

Cei care vor ca fructele din propria livadă să se transforme într-un suc delicios și sănătos...

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...