30.8 C
Bistrița
vineri, iulie 19, 2024

Toate benzinăriile și stațiile GPL din țară vor fi controlate. 10 instituții de control, implicate

Premierul României, Marcel Ciolacu a dispus ieri, începerea unui control la nivel național la toate benzinăriile și stațiile GPL. În acțiune sunt implicate nu mai puțin de 10 instituții de control, de la ISU, IPJ până la ANAF sau APM.

Ieri, premierul României, Marcel Ciolacu a dispus începerea unui control la nivel național, la toate stațiile PECO și GPL din țară, ca urmare a tragediei de acum câteva zile de la Crevedia.

La controale vor participa nu mai puțin de 10 instituții de control: Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor, Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune, ISU, ITM, Agenția Națională de Mediu, Poliția, ARR și Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, ANAF și Vama.

Prefecții din fiecare județ trebuie să constituie și coordoneze echipe mixte de control formate din reprezentanții acestor instituții. MAI va comunica periodic rezultatele acestor controale.

În Bistrița-Năsăud sunt 26 de stații de alimentare cu combustibil și GPL, cele mai multe în Bistrița și cartierele aparținătoare.

Foto: Arhivă

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.