1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Ștefoi se dezlănțuie, după ce membrii AUR nu l-ar fi vrut: „Mă (…) pe partidele voastre! Îți fac un dosar penal chiar astăzi!”

Nici n-a fost bine unsă bine conducerea AUR la nivel de județ că circul deja a început. Se pare că mulți membri AUR n-ar fi mulțumiți de noua conducere, mai ales de proaspătul lider Gabi Ștefoi. De aici până la scandal a fost doar un pas. În posesia Bistrițeanul.ro au intrat mai multe înregistrări audio în care Ștefoi amenință și folosește expresii jignitoare la adresa cuiva.

De curând fostul liberal Gabi Ștefoi a fost „uns” lider AUR pe județ. Din conducerea formațiunii politice mai face parte Dragoș Horjoabă și Iulia Maier. Se pare că membrii AUR nu prea sunt mulțumiți de această conducere, care ar fi fost impusă.

„Am aflat că în timpul ședinței de ieri toți cei prezenți au fost total împotriva primirii în partid pe poziții de conducere a celor care au ocupat funcții în alte partide cu tradiție. Oamenii chiar au amenințat că părăsesc partidul dacă PNL-istul va fi pus la conducere”, a declarat, sub protecția anonimatului, un membru AUR pentru Bistrițeanul.ro.

Ștefoi n-ar fi rămas indiferent la aceste nemulțumiri și i-ar fi amenințat pe cei care îl contestă cu excluderea din partid. Bistrițeanul.ro  a intrat în posesia unor înregistrări audio în care Ștefoi pare să amenințe pe cineva inclusiv cu dosare penale. Expresiile folosite de fostul liberal sunt greu de reprodus.

„Ce e cu vorbele astea la adresa mea? Bă băiatule liniște-te că-i bai cu tine. Tu n-ai ce căuta în partide? Nici în AUR nu ai loc. Ai impresia că tu dărâmi munții că ești în AUR? Lângă mine nu te apropii. Îți fac plângere penală.  Mă (…) pe partidele voastre. Îți fac un dosar penal astăzi pentru amenințara familia mea”, spune Ștefoi în înregistrările audio respective.

ARTICOLE SIMILARE

9 COMENTARII

 1. Doamna Cristiana Alexa
  Amenințările la adresa mea si adresa familiei mele este de caz penal .Acele înregistrări nu le aveți că le am doar eu si alți colegi .
  Înregistrarea este în contextul care acest domn Raul de la Sângeorz-Băi ma sunat și amenințat.
  Înainte de a scrie de mine vă rog să ma contactați-mă si pe mine .
  Nu scrie-ți fără sa știți tot .
  Si dumneavoastră mă blocați fara să am drept la reprică.

 2. Nu ne mirăm că mai ajunge un semianalfabet și un rudimentar la viața politică. Un eșuat în afaceri, unde i s-a dus vestea de țepar, devine om politic. Nimic nu ne mai miră. Ascultați cum se exprimă un analfabet funcțional.

  • Evident ca el l-a scris! Omul e semidoct si analfabet functional dar vrea sa ne faca bine la toti ca si ales al neamului! Daca la AUR nu te miri ca vezi asa ceva ca se incadreaza perfect, e un foarte mare semn de intrebare cum a ajuns un om de factura asta sa ocupe functii de conducere in PNL!?

 3. Domnul asta Stefoi este sfătuitorului domnului primar?
  A plecat doamna de oțel care l a sfatuit numai de bine, primarul cred că n a mișcat un deget fara consultarea ei, și acuma i a tras o.
  Fain domnule primar te înconjori de oameni adevărați, unul și unul.
  Mai ai pe acolo vreo 3 consilieri care iau cașcaval fara să facă nimic, cică se plimba după primar cu o tableta in mana.
  Cu cei care au fost, cu cei care și rămas te duci pe topogan.
  Dacă și angajați primăriei s au saturat de incompetenta și bătaie de joc , ce sa mai spunem cei din oraș.
  Schimba ți lichelele, sper sa nu te alegi cu un Jenor omul dezvoltatorilor care îmi aduce aminte de un mare pesedist care rezolva totul.
  Deschideți va ochi până nu e prea târziu,

 4. circarilor ! haha uite ce stiucălău. adevărul ca de asta nu am vrut niciodata in vreun partid .politica este un fel de cimitir.unde „groparii” iși sapa gropile unii lu altii ;))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.