0.3 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

4 drumari „luați prin surprindere de iarnă” au fost amendați de Poliție pentru că n-au curățat drumurile

Până acum, Inspectoratul de Poliție Județean a aplicat 4 amenzi drumarilor care au fost luați prin surprindere de gheață și zăpadă și n-au curățat drumurile. Ultima amendă a fost încasată de drumarul care ar fi trebuit să curețe DJ 172 F, unde dis de dimineață s-au ciocnit două TIR-uri din cauza gheții de pe carosabil.

Plătiți regește, drumarii nu prea par să se mobilizeze atunci când carosabilul este acoperit cu gheață sau zăpadă. Nu de puține ori starea carosabilului a dus la accidente urâte.

În această dimineață, două TIR-uri s-au ciocnit în Braniștea, pe DJ 172 F, după ce au derapat. Mai multe detalii despre acest incident puteți citi AICI.

În total, Inspectoratul de Poliție Județean a aplicat iarna aceasta 4 sancțiuni drumarilor care nu și-au făcut treaba. Ultima, în valoare de 3.045 de lei a fost aplicată chiar drumarului care trebuia să curețe DJ 172 F și n-a făcut-o.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

    • 3000 sunt o avere pentru câteva zile de „lucru” pe an, de când a murit Ceaușescu drumarii sunt luați prin surprindere, ar trebui să primească banii FIX pentru zilele cu zăpadă și atât, dacă sunt luați prin surprindere ar trebui dați afară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...