-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

4 drumari „luați prin surprindere de iarnă” au fost amendați de Poliție pentru că n-au curățat drumurile

Până acum, Inspectoratul de Poliție Județean a aplicat 4 amenzi drumarilor care au fost luați prin surprindere de gheață și zăpadă și n-au curățat drumurile. Ultima amendă a fost încasată de drumarul care ar fi trebuit să curețe DJ 172 F, unde dis de dimineață s-au ciocnit două TIR-uri din cauza gheții de pe carosabil.

Plătiți regește, drumarii nu prea par să se mobilizeze atunci când carosabilul este acoperit cu gheață sau zăpadă. Nu de puține ori starea carosabilului a dus la accidente urâte.

În această dimineață, două TIR-uri s-au ciocnit în Braniștea, pe DJ 172 F, după ce au derapat. Mai multe detalii despre acest incident puteți citi AICI.

În total, Inspectoratul de Poliție Județean a aplicat iarna aceasta 4 sancțiuni drumarilor care nu și-au făcut treaba. Ultima, în valoare de 3.045 de lei a fost aplicată chiar drumarului care trebuia să curețe DJ 172 F și n-a făcut-o.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

    • 3000 sunt o avere pentru câteva zile de „lucru” pe an, de când a murit Ceaușescu drumarii sunt luați prin surprindere, ar trebui să primească banii FIX pentru zilele cu zăpadă și atât, dacă sunt luați prin surprindere ar trebui dați afară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: