4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Subcetate, una dintre cele mai aglomerate străzi din Bistrița, închisă parțial, de luni

Strada Subcetate, una dintre cele mai aglomerate din Bistrița, la orele de vârf, va fi închisă parțial, de luni, pentru asfaltare, anunță Primăria Bistrița. Pe perioada lucrărilor se va circula alternativ, pe câte o bandă de circulație.

În perioada următoare, strada Subcetate (mai exact sectorul dintre străzile Ioan Slavici și Drumul Cetății), va fi închisă pentru lucrări de reabilitare a suprafeței carosabile.

Începând cu data de 02.10.2023 se vor face lucrări de reabilitare a suprafeței carosabile a străzii Subcetate, pe segmentul cuprins între străzile Ioan Slavici și Drumul Cetății„, se precizează pe site-ul instituției.

Pe perioada lucrărilor se va circula alternativ, pe câte o bandă de circulație.

„Rugăm conducătorii auto, în măsura în care este posibil, să folosească trasee alternative„, mai transmit reprezentanții Primăriei Bistrița.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: