12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

SUPER reduceri, toată luna decembrie, la The Drink Store! Oferte și idei speciale de cadouri

Unicul magazin specializat în băuturi din Bistrița – The Drink Store – își răsfață clienții și în această iarnă cu cea mai diversificată gamă de băuturi, la cele mai mici prețuri! Livrarea este gratuită în Bistrița! Găsiți aici și coșuri cadou pentru cei dragi, dar și trufe, bomboane de ciocolată sofisticate, ceaiuri speciale sau cosmetice!

Nu aveți cum să ratați așa ceva, mai ales dacă aveți de gând să dați lovitura cu un cadou perfect, în acest an! Unicul magazin specializat în băuturi din Bistrița vă oferă cea mai diversificată gamă de băuturi, la cele mai mici prețuri!

Mai mult, până la sfârșitul lunii decembrie, aici aveți parte de SUPER REDUCERI…!  Livrarea este gratuită în Bistrița, iar comenzile se pot transmite la numărul de telefon 0725.374.657 sau pe pagina The Drink Store

Cine are răbdare să frunzărească puțin și site-ul The Drink Store va avea surpriza să descopere aici o ofertă generoasă la vinurile extraordinare de cramă, așa cum sunt cele de la Crama Valea Ascunsă sau Crama Jelna.  

Ai toate șansele să te bucuri astfel de cele mai bune prețuri, la băuturile tale preferate. Cei de la The Drink Store au pregătit inclusiv pachete smart, special create pentru cele mai rafinate gusturi. 

Tot aici găsești și Coşuri Cadou – inspirate de momentele tandre petrecute împreună. Coșurile conțin o selecţie admirabilă de praline, trufe și bomboane de ciocolată dintre cele mai sofisticate, băuturi fine, ceaiuri selecționate din toate colțurile lumii, cafea intens aromată, cosmetice, accesorii sau lumânări parfumate!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?