25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

SURSE: Handbalistele Gloriei își iau banii după rezultatele bune din ultima perioadă, chiar dacă au pierdut cu Zalău

Handbalistele de la echipa de senioare a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud care activează în Liga Florilor MOL își primesc, după mai bine de două luni, banii pentru munca prestată.

La începutul lunii februarie, salariile pe care le încasau handbalistele de la Gloria au fost blocate de către conducerea clubului după ce rezultatele au fost sub nivelul așteptării.

De atunci și până acum, Gloria a produs o serie de surprize care au venit ca o gură de aer pentru toată lumea, de la cei ce finanțează echipa până la cei care conduc clubul și nucleul echipei în sine.

Prima surpriză a fost rezultatul fără precedent în istoria clubului, egalul de pe terenul CSM București. Mai apoi a învins echipa care joacă în cupele europene, Măgura Cisnădie, a trecut lejer de Slatina și Mioveni, iar în Cupa României a produs marea surpriză, învingând HC Zalău pentru prima dată la Tadici acasă.

Surse din club au confirmat pentru Bistriteanul.ro faptul că fetele își vor primi salariile după meciul cu Zalău din ligă, de pe teren propriu, chiar dacă au pierdut la diferență minimă.

Cât despre meciul cu HC Zalău din ligă, Gloria a trecut pe lângă victorie într-un mod dramatic, după o luptă continuă. Din păcate, Bistrița nu a reușit să învingă Zalăul lui Tadici de această dată, iar antrenorul celor de la Zalău a venit clar să răzbune meciul câștigat de Gloria în Cupa României.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.