-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

SURSE – Liderul PNL Târlișua, ”călcat” de mascați. CE ar fi făcut:

Descinderi de amploare la Târlișua în această dimineață. Luat în vizor este liderul PNL al comunei. Mai multe persoane s-au plâns că ar fi fost înșelate. Iar unul dintre cei ce i-au înșelat e chiar Ioan Rus.

Mascații au luat la puricat mai multe case, în această dimineață, la Târlișua.

Conform surselor Bistrițeanul.ro, vizat este Ioan Rus, liderul PNL al comunei. Acesta ar fi ”ajutat” mai multe persoane să beneficieze de pensii, fără a lucra anii necesari.

Mai exact, Ioan Rus ar fi luat bani de la oameni și ar fi plătit unui maramureșean care ar fi întocmit acte false pe baza cărora s-au putut obține pensiile.

Unii dintre cei ce au dat bani deja beneficiază de pensii. Ații au rămas cu banii dați, tocmai aceștia fiind cei ce ar fi sesizat oamenii legii.

Astfel, liderul PNL Târlișua ar fi acuzat de înșelăciune.

UPDATE 1

Se pare că 30 de persoane ar fi depus plângeri. Aceștia ar fi plătit între 2.000 și 3.000 de euro pentru a avea ”dosarul de pensie”.

Firma din Maramureș care făcea ”angajările” și dosarele aferente ar avea sediul în Târgu Lăpuș.

Acțiunea este în desfășurare! Revenim cu informații oficiale!

Ioan Rus a candidat în 2020 pentru funcția de primar al comunei Târlișua. Dar a pierdut-o în favoarea lui Vlăduț Purja – PSD- care a prins încă un mandat.

UPDATE 2

FOTO/VIDEO: Peste 20.000 de euro ridicați și 9 persoane duse la audieri, în urma descinderilor de la Târlișua

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.