4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

TAEKWONDO: Șase sportivi ai Gloriei Bistrița, printre cei mai buni concurenți la Cupa Csiki Titanok

Șase sportivi de la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au participat în acest weekend la Cupa Csiki Titanok la taekwondo alături de 250 de sportivi din toată țara, proveniți de la 18 cluburi.

Sportivii antrenați de Marius Muti au obținut rezultate deosebite la această competiție aflată la cea de-a doua ediție organizată în sala Eross Zolt din Miercurea Ciuc.

Ana Luiza Bindea, Mario Raul Filip Mureșanu, Amir Dorin Halasu, Denis Ionuț Țermure au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, obținând medalii de aur, în timp ce colegii lor Andreas Georg Stern și Monica Petruț au câștigat medalii de argint.

Ana Luiza Bindea a obținut titlul de cea mai bună sportivă a competiției la clasa de vârstă cadeți.

„Această competiție a fost foarte importantă pentru sportivii clubului, fiind un test pentru implementarea noului regulament de concurs care a întrat în vigoare din 1 iulie 2022. Noul regulament schimbă strategia și tactica de luptă, punându-se un accent foarte mare și pe o pregătire fizică mult mai intensă. Am observat atât lucrurile la care excelăm, dar și lucrurile pe care trebuie să le îndreptăm sau mai avem de lucrat”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro antrenorul Marius Muti.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.