-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Tânăr găsit prăbușit, lângă LPS! Medicii nu au mai putut face nimic pentru el…

Un echipaj al Ambulanței a intervenit aseară la un caz, în municipiu. Lângă LPS, un tânăr a căzut jos, ca secerat. Din nefericire, cu toate eforturile depuse, Cătălin nu a mai putut fi readus la viață.

Un apel la 112 solicita aseară, în jurul orei 21.00, un echipaj medical lângă Liceul cu Program Sportiv din Bistrița.

Cei de la Ambulanță au intervenit, găsind la fața locului un tânăr prăbușit. Martorii spuneau că a căzut din senin.

Tânărul a fost găsit cu escoriații în zona membrului superior și la bărbie. A fost preluat de echipaj și transportat la secția UPU a Spitalului Județean de Urgență. Acolo i s-a aplicat protocolul de resuscitare, dar, în ciuda eforturilor depuse, a fost declarat decesul”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Ciprian Păcurar din cadrul SAJ BN.

În urma decesului a fost anunțată și poliția.

A fost dispusă necropsia cadavrului pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului. Cercetările sunt efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Cătălin C. avea 25 de ani și era fiul unei asistente din cadrul SAJ BN.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.