20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Controale la secțiile ATI din țară, după tragedia de la Piatra Neamț

România a fost zguduită de incendiul de la secția ATI a spitalului din Piatra Neamț. În urma tragediei, de la nivel central s-a dat ordinul ca toate secțiile ATI să fie verificate… la sânge! De azi, grupe mixte DSP – ISU vor verifica aparatele și instalațiile din aceste secții.

Sâmbătă seara, secția ATI a spitalului din Piatra Neamț a fost mistuită de flăcări. Un incendiu a izbucnit, luând viața a 10 pacienți și rănind alte șapte persoane.

Tragedia care a îndoliat și cutremurat România, nu s-a lăsat fără măsuri dispuse ulterior. Autoritățile centrale au dat ordin ca TOATE secțiile ATI din țară să fie verificate la sânge.

Astfel, de azi, echipe mixte, formate din reprezentanți ai Direcțiilor de Sănătate Publică și Inspectoratului pentru Situații de Urgență, vor verifica secțiile ATI.

Se vor verifica la sânge instalațiile și modul de punere în funcțiune a aparatelor medicale.

Și la nivelul județului nostru, echipe mixte din cadrul DSP BN și ISU BN vor face verificări la toate spitalele, conform ordinului ministrului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: